Zaujímalo by ma, ako sa na to pozeráte, keď žena nie je tučná má normálnu peknú postavu v norme ale má celulitídu ? je to pre vás nechutné, prikladajte tomu toľko pozornosti?
(akože dobre, je asi rozdiel, keď je ju vidno aj z desiatich metrov a keď len za istých podmienok, ale fakt som ešte nevidela takú, čo by ju nemala vôbec)
to len tak, ak by nejaké baby začali mať komplexy z tohto fóra a podobne
Je mi to úplne 1, pokiaľ to nie je nejak drastické.
Rovnako ako veľkosť pŕs, sádlo na bruchu, ochlpenie a kopec ďalších sprostostí, pre ktoré sa baby zvyknú strašne nezmyselne trápiť
neprikladám tomu skoro žiadnu pozornosť, nevadí mi to ... a nemení to nič na mojom pohľade na dievča, pretože v prvom rade ma zaujíma jej vnútro a potom vlasy oči ústa a tvár
@antifunebracka Dievčatá sa pre to trápia práve preto, že sa chcú páčiť hlavne chlapcom, nie sebe. Ale úprimne- keby si stretol dievča s malými prsiami, sadlom na bruchu, chlpmi pod pazuchami aj na nohách a kopec ďalších sprostostí, začal by si si s ňou? Alebo dáš prednosť tej, čo má obrovské prsia, dokonalé pevné brucho a hladkú kožu všade?
Keby nemali na muži na ženy takéto nároky, tak mi ver, že mnohé by sa až tak nestarali o svoju postavu, ani sa neholili. Vieš, koľko zbytočne času to berie?
Prečo sa furt baby trápia kvôli tomu či sa páčia chlapom ktorí sú vo veľkej väčšine omnoho nechutnejší môžu mi ožuť moju celulitídu, sme dobré kamky :S
@nostroma no ja napríklad sa chcem v prvom rade páčiť sama sebe, ,aby som bola so sebou ja spokojná a cítila sa dobre..
a podľa mňa sa chlpy pod pazuchami holia najmä kvôli hygiene a estetike a nie kvôli chlapom.. ved je to nechutné,, chlpy na nohách mne osobne tiež vadia už ked začínajú veľmi rásť.. a myslím si že veľkosť pŕs je najmenej podstatná... pre normálneho chlapa
@4lex Tak hlavným dôvodom môže byť páčiť sa sama sebe, ale ten druhotný (pre niektoré dievčatá je to vymenené) dôvod sú muži.
Skús prísť za chlapom a povedať mu, že sa neholíš. Pobeží od teba rýchlosťou svetla Určite si nespraví čas, aby spoznal tvoje vnútro.
@nostroma žijeme v 21. storočí a podľa mňa žena (a takisto samozrejme aj chlap) by sa mali o seba starať... a keby mi dáka žena povie, že sa neholí, tak by to prišlo čudné aj mne a asi by som si myslela, že jej ja absolútne jedno ako vyzerá a nestará sa o seba.. byť chlapom, takú by som asi ani ja nechcela.
@4lex Ja osobne som proti, aby ženy sa "museli" holiť a chlapi si mohli chodiť zarastení, lebo je to vraj mužné. Keď si pre mňa chlap bude holiť nohy aj podpazušie, budem si aj ja preňho
No ale nechajme to tak, z celulitídy sme prešli na chlpy a spamujeme fórum
To je strašne obšírna otázka, ktorá je navyše trochu iracionálna a podsúvačná, ako by som sa ťa ja spýtal "to fakt by si si radšej dala obyčajný hamburger miesto krásne voňavého sladučkého koláčika?" Niekto dokonalé sladučké koláče nemá rád a ja nemám rád dokonalé presladené bárbiny. Vždy som letel na baby o2dľa, všetky tie ženské z časopisov ma skôr desili, to už nie sú bytosti z mäsa a kože, ale figuríny bez osobnosti. Česť výnimkám, saMozrejme, su aj veľmi pekné baby so super povahou, ale bavíme sa vo všeobecnosti. A takto zmýšľa kopec chalanov, Milujeme vaše chyby, ale vy to nechcete počuť, odmietate to, nahovárate si, že vám všetci len klameme a chceme vás utešiť. Tak čo s vami? Nvm, v akej spoločnosti sa pohybuješ, ale mám pocit, že v nej dominuje strašná plytkosť. Abo možno len mladosť, neskúsenosť. Čo mám kamošov ja, skoro všetci uprednostňujeme normálne baby, ktoré sú však vtipné (veľmi dôležité), zaujímavo rozmýšľajúce, a majú vnútorný drb, iskru, cveng, ktorý si nikde nekúpiš ani sa ho nenaučíš z Evy. Čiže v pohode by som zobral aj tú s veľkými prsami a dokonale pevným bruchom, ak by spĺňala horeuvedené. Chlpy pod pazuchou mi osobne vadia, no uvedomujem si, že je to iracionálny pocit naučený spoločnosťou. CHlpaté nohy neriešim, keď je už baba vo vzťahu a neukazuje ich na verejnosti a mierne chlpatá pris3hnutá vagína mi nevadí už absolútne, práve naopak. Snáď som odpovedal dosť podrobne a aspoň trochu ťa to v niečom podporilo. @4lex Čo presne je nehygienické na zarastených pazuchách? @veronikacs Aj ty si mi celkom sympatická, čo s tým spravíme?
na takých chudších ako ty to mne napríklad vobec nevadí @nostroma hej tak sa nehol, ja sa neholim ale na druhej strane nezastam , mam take tie bledé chlpy, keby mam frajerku bolo by mi jedno či sa holí alebo nie, doslova
akože neviem čo myslíte tým celulitída a dobrá postava...
ale je to ťažko povedať, celulitidu ma každý. Ten kto nemá tak má 50 kilo, je takmer (alebo je) anorektik, alebo je samý sval a nema skoro žiadne % tuku.
Daj fotku a zhodnotím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(akože dobre, je asi rozdiel, keď je ju vidno aj z desiatich metrov a keď len za istých podmienok, ale fakt som ešte nevidela takú, čo by ju nemala vôbec)
to len tak, ak by nejaké baby začali mať komplexy z tohto fóra a podobne
Rovnako ako veľkosť pŕs, sádlo na bruchu, ochlpenie a kopec ďalších sprostostí, pre ktoré sa baby zvyknú strašne nezmyselne trápiť
Keby nemali na muži na ženy takéto nároky, tak mi ver, že mnohé by sa až tak nestarali o svoju postavu, ani sa neholili. Vieš, koľko zbytočne času to berie?
a podľa mňa sa chlpy pod pazuchami holia najmä kvôli hygiene a estetike a nie kvôli chlapom.. ved je to nechutné,, chlpy na nohách mne osobne tiež vadia už ked začínajú veľmi rásť.. a myslím si že veľkosť pŕs je najmenej podstatná... pre normálneho chlapa
Skús prísť za chlapom a povedať mu, že sa neholíš. Pobeží od teba rýchlosťou svetla Určite si nespraví čas, aby spoznal tvoje vnútro.
No ale nechajme to tak, z celulitídy sme prešli na chlpy a spamujeme fórum
@4lex Čo presne je nehygienické na zarastených pazuchách?
@veronikacs Aj ty si mi celkom sympatická, čo s tým spravíme?
@nostroma hej tak sa nehol, ja sa neholim ale na druhej strane nezastam , mam take tie bledé chlpy, keby mam frajerku bolo by mi jedno či sa holí alebo nie, doslova
ale je to ťažko povedať, celulitidu ma každý. Ten kto nemá tak má 50 kilo, je takmer (alebo je) anorektik, alebo je samý sval a nema skoro žiadne % tuku.
Daj fotku a zhodnotím