chcem zistiť, aké vlasy chalani v súčastnosti nosia, pretože sa často stretávam s tým, že
babám sa najviac páčia na chalanoch dlhé vlasy ... má to vplyv na vašu dĺžku vlasov?
ja mám teraz na hlave takého 3 - 5 cm kohúta ale plánujem to v dohladnej dobe vykosiť na 1 - 3 mm, cítim sa lepšie s vykosenou hlavou a u báb sa stretávam s celkom dobrými ohlasmi
Ono ide o dve veci:
O konkrétnu babu a o konkrétneho chalana
Každej babe sa páči iné, niektorá má radšej keď má chalan dlhé vlasy, niektorá práve naopak to neznáša...
A zase každému chalanovi sedí iný účes...
@20 Teoreticky má pravdu... Pokiaľ je výskyt chalanov s dlhými vlasmi častejší ako výskyt chalanov s krátkymi vlasmi, tak aj dievčatám sa musia častejšie páčiť chalani s dlhými vlasmi... (áno, napísala som to divne, ale ide o pointu... )
@28 To vysvetli výsledkom tej ankety
A druhá verzia ako sa to dá chápať - je presvedčený o tom že každý chalan chce babu zaujať a vie ako na to a keďže väčšina tu má dlhé vlasy, tak dievčatám sa určite viac páčia dlhé vlasy
A navyše kým to napísal, do diskusie sa zapojili tri dievčatá, z ktorých dve sa nevyjadrili a tretia označila dlhovlasých chalanov za sexi - ak by sme tieto tri (ne)vyjadrenia chápali ako odpovede na nepoloženú otázku aké vlasy sa dievčatám viac páčia, tak zase z toho vychádza že dlhé
Ale inak si ma nevšímajte, dnes nie som normálna viac než obvykle
@32 kazdopadne aj anketa hovori o tom, ze kratkovlasych je najviac, pretoze dlhovlasa je len jedna moznost a kratkovlasych v podstate 9, dalej predpoklad, ze kazdy chalan chce babu zaujat a kvoli tomu ma take vlasy ako ma, je nespravny, dalej 3 prejavene nazory nemaju absolutne ziadnu statisticku hodnotu
@34 6-15 niektorí ešte považujú za dlhé vlasy
Ja viem že je nesprávny, ale možno zakladateľ témy nevie
Pokiaľ by sa jednalo o štatistiku v trojčlennej skupine, tak tie tri hlasy zavážia
@39 ja som len s určitým nadhľadom poznamenal, že keď tu tak veľa chalanov označilo, že má dlhé vlasy tak aj dievčatám sa asi musia častejšie páčiť chalani s dlhými vlasmi ... v tejto ankete nejde o vkus dievčat, v mojom prvom komente som napisal že som počul, že babám sa viac páčia dlhovlasý chalani a len som nahodil otázku či to niektorých ovplyvní aby si nechali dlhé
no najlepsie je dohola... je to hygienicke..... (tak isto aj ked ste bez chlpov...), ale ked som bol do hola tak ludia odo mna bocili , ale vazne , tak teraz to mam tak do 2 cm...... maximalne do 4 cm.... ale mavam aj kohuta... alebo boky a zadok vyholene a vrch vlasy take kratke .... ale nic nemam proti ludom s dlhymi vlasmi nad 20cm.... mam aj jedneho takeho dlhovlaseho super kamosa....
@43 keď som sa rozhodol, že si idem nechať narásť vlasy, vôbec ma nenapadlo, či sa budem niekomu páčiť, či nie...rozhodol som sa z takého hlúpeho dôvodu
teraz mám háro pod lopatky, skoro po kríže(+- 50/60cm), napolzdredatené...
a pokiaľ na to nebude nejaký vážny,pravdepodobne zdravotný dôvod, tak nemám dôvod to dávať dole,tj teraz neriešim či sa babám páčim alebo nie..aj keď už som sa párkrát s tou myšlienkou dať to dole pohrával,ale to bolo len v slabej chvílke keď som z okolia,hlavne rodinného počúval samé negatívne ohlasy..)...a áno,starať sa o to je o čosi pracnejšie ako s krátkymi,ale keď sa chce, tak sa dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
babám sa najviac páčia na chalanoch dlhé vlasy ... má to vplyv na vašu dĺžku vlasov?
ja mám teraz na hlave takého 3 - 5 cm kohúta ale plánujem to v dohladnej dobe vykosiť na 1 - 3 mm, cítim sa lepšie s vykosenou hlavou a u báb sa stretávam s celkom dobrými ohlasmi
O konkrétnu babu a o konkrétneho chalana
Každej babe sa páči iné, niektorá má radšej keď má chalan dlhé vlasy, niektorá práve naopak to neznáša...
A zase každému chalanovi sedí iný účes...
Mne napríklad ani jedna...
A druhá verzia ako sa to dá chápať - je presvedčený o tom že každý chalan chce babu zaujať a vie ako na to a keďže väčšina tu má dlhé vlasy, tak dievčatám sa určite viac páčia dlhé vlasy
A navyše kým to napísal, do diskusie sa zapojili tri dievčatá, z ktorých dve sa nevyjadrili a tretia označila dlhovlasých chalanov za sexi - ak by sme tieto tri (ne)vyjadrenia chápali ako odpovede na nepoloženú otázku aké vlasy sa dievčatám viac páčia, tak zase z toho vychádza že dlhé
Ale inak si ma nevšímajte, dnes nie som normálna viac než obvykle
A dokonalý nie je nikto
Ja viem že je nesprávny, ale možno zakladateľ témy nevie
Pokiaľ by sa jednalo o štatistiku v trojčlennej skupine, tak tie tri hlasy zavážia
teraz mám háro pod lopatky, skoro po kríže(+- 50/60cm), napolzdredatené...
a pokiaľ na to nebude nejaký vážny,pravdepodobne zdravotný dôvod, tak nemám dôvod to dávať dole,tj teraz neriešim či sa babám páčim alebo nie..aj keď už som sa párkrát s tou myšlienkou dať to dole pohrával,ale to bolo len v slabej chvílke keď som z okolia,hlavne rodinného počúval samé negatívne ohlasy..)...a áno,starať sa o to je o čosi pracnejšie ako s krátkymi,ale keď sa chce, tak sa dá