čaute, chcel by som si kúpiť nejaké tie značkové spodné prádlo a nie tie šmejdy z Lidlu
Ja osobne nosím slipy, ale rozmýšlam, že by som si práve kúpil calvin klein boxerky, lebo tam je väčší výber. Na boxerkách sa mi to nepáči, že keď sa pohnem, tak sa
Vazne, nenos slipy chlapec keby sa predomnou vyzlecie a ma slipy tak ja sa asi obleciem a idem precxD fu vazne antivzurusujuce proste ew fakt ne...
kup si boxerky ked uz ides za to prachy vyhadzovat
ale tu asi nikto nechape, že sú pohodlné !!!
ano, mal som boxerky, ale to boli take kupene iba na skusku velmi davno v New Yorkeru
ale mali velmi dlhu nohavicu...
a ono sa mi to narolovalo do...... a mal som z toho potm debku
kúp si nejaké s krátkou nahovicou, ale nepoviem ti kde, výber je takmer nulový....
ale ked nájdeš budeš spoko
ja som kedysi také kúpil, za čínske 1,30 v takom výpredaji kde chodia dôchodci kupovať, a proste boli také, aj celkom dlho vydržali za tú cenu, ja kretén som ich mal vtedy všetky tam kúpiť, tak som ich mal rád...
@kext3r môj chlap nosí boxerky od uomo, sú pohodlné a dobré. To s tým prehrievaním som tiež čítala, ale neviem ti povedať, či to je pravda. Možno o 3 roky ti poviem ak sa nám s priateľom nebude dariť založiť rodinu
ps slipky sú fakt antisexuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale je to pohodlné
kup si boxerky ked uz ides za to prachy vyhadzovat
ano, mal som boxerky, ale to boli take kupene iba na skusku velmi davno v New Yorkeru
ale mali velmi dlhu nohavicu...
a ono sa mi to narolovalo do...... a mal som z toho potm debku
ale ked nájdeš budeš spoko
ja som kedysi také kúpil, za čínske 1,30 v takom výpredaji kde chodia dôchodci kupovať, a proste boli také, aj celkom dlho vydržali za tú cenu, ja kretén som ich mal vtedy všetky tam kúpiť, tak som ich mal rád...
ps slipky sú fakt antisexuálne