ak sa jedná o telo tak určite nie žiaden extrém..ani úplne chudá a ani tučná..ak to zoberieme matematicky tak množina ideálnej hmotnosti pri žene s výškou 170 cm je od 45 do 65 kg hlavné je nech vyzerá zdravo (žiadne huspenina alebo vešiak na šaty)...aj tak každá žena je originál...nehádžme ich do jedného vreca...na jednej môžu byť krásne jej prsia..na inej zadok alebo nohy...bruško...tvár...alebo všetko
@ 10 to akoze potom ja som nejaky extrem ked meriam 153 a vazim 50? Prepac, mozno sa aj ja mylim ale dievca pri vyske 170cm by malo mat podla mna viac ako 55kg... a nie ze od 45 do 65. keby mam 170cm a vazim 45kg pripadala by som si ako vzduch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to teda nie
vždy sa mi vac páčili baby čo boli pri tele/samozrejme s mierou/
Keď sa taká baba o seba stará môže vyzerať oveľa lepšie ako nejaké vychrtnuté tintítko so zadkom ako dva cesnaky
samozrejme že ani ja by som nechcel 139 kilové prasa ktoré keď na mňa ľahne ma udusí..
Ale keď je nejaké to kilo navše na správnych miestach vyzerá to mega dobre
ale veď každý má svoj vkus...
1.)