@echoechoecho ani jedna sa nesprava primerane svojmu veku, len v kazdom filme serialy, rozpravke sa muz zamiluje do zeny a zju stastne az do smrti tak tym detom uz z toho sibe
@viktoria265 poviem ti tak, maloktory 13-14rocny chalan chce dievca... a ked ano tak vo vacsine pripadou sa od tych chalapcov drz radsej dalej A v tom veku viacmenej zaujimaju chlapcov len prsia a podobne vlasy a ostatne veci su na poslednom mieste
Dieťa, ženská krása je tak špecifická a individuálna, že je prakticky nemožné konkrétne vyjadriť sa k tvojej otázke. Fyzickú krásu ženy treba ponímať ako celistvý zjav, nakoľko sa takmer vždy nájde niečo, čo človeka upúta. Či v negatívnom alebo pozitívnom zmysle, to je už iné téma....
tak neviem no.ja som sa hrala s babikami tak max. do 9 rokov a to bolo uz davno...ale spat k teme.Chlapcov v tvojom veku zaujimaju podla mna akurat tak prsia,zadok ci je pekna a to je asi tak vstko
preco chces nieco vediet vo vseobecnosti ked tieto veci su hlboko individualne a ak chces vediet moj nazor tak urcite sa mi nepacia diskofilne naomietkovane monstra ktore maju v hlave nasrate, urcite sa mi nepacia tie fotoshopove vychrtnute vyzle ktore nam za ideal krasy podsuvaju media a ak mam byt uprimny vzhlad podlamna vobec nehra rolu cize selijake internetove znamosti tiez neni sposob ako hladat partnerku (koniec koncov aj ja mozem skocit za profesionalnym fotografom a za 100€ co dam na fotku by ma chcela kazda - nie dakujem radsej joint)
min. 70 percent výzoru alebo celkovej príťažlivosti je charizma, vzhlad ostatok... tak ako 13 ročná sa zameraj skôr na to správanie ako na rhanie na extra sexicu čo je teraz v mode a všetky baby sú jak ovečky a vyzerajú všetky rovnako
Hlavne sa nesnaž robiť, ako napísala lawey "extra sexicu".
Nedá sa napísať čo sa chalanom na dievčatách páči, pretože každý má iný vkus.
Ja Ťa nechcem nejako uraziť, ale 13 ročná máš ešte čas a ver mi, my chlapi sme niekedy nehodný dievčaťa v takom veku, veď každý sme si tým prežili a už je to chvála bohu za mnou
Chlapci v tomto veku (ak má/š naozaj okolo 13) si všímajú na dievčati iba prsia. Tak by som opísal 13-14 ročného chlapca
Vo vzťahoch s dievčatá naozaj skôr vyspelejšie ako chlapci.
Ale aby si nepovedala, že som nič neporadil
Tak skúsim ti dať pár amatérskych a subjektívnych(osobných) rád a názorov:
Trúfam si povedať že chlapom sa páči keď majú dievčatá občas sukňu...
Výzor 2: Make up NIE!, možno pery a keď budeš staršia tiene, určite nie riasy(aspoň nie ďalšie 2 roky).
Vlasy: Trúfam si ďalej povedať, že chlapcom sa páči keď majú dievčatá "volné" vlasy a nie cop. NEPREFARBUJ SA!!!!!
Správanie je najdôležitejšie:
Možno sa ti zdá, že viac atraktívnejšie sú "vyzývavo" oblečené, vulgárne sa vyjadrujúce, dievčatá, ktoré fajčia,... V tvojom veku je to pochopiteľné.
Nezrelí chlapci sa tak cítia ako keby im bolo dievča rovné a cítia sa tak dobre, pretože z ďaleka nevedia oceniť dievča ako pohlavie.
Na záver odstrašujúci príklad:
Pred dvomi rokmi v 9. roč ZŠ som mal spolužiačku, ktorá nosila, robila všetko čo som ti napísal aby si nerobila, proste všetky zlé vlastnosti.
Jedného škaredého dňa prišla do školy, mala asi týždeň po 15. narodeninách, že je tehotná..... Teraz má 16-17, má jednoročné dievčatko, neukončila školskú dochádzku,....
Zaujímavá otázka.. podľa mňa každý ma iný vkus a každému chalanovi sa páči niečo iné na dievčati.
Ja v prvom rade beriem dievča ako celok, neposudzujem podľa jednotlivých častí tela.
Ďalšia dôležitá vec, aj tá s prepáčením najväčšia škrata, môže byť krásna , keď sa usmeje. To znamená že na dievčati sa mi páči úsmev, ten robí dievča krajším. A najkrajší je úsmev od srdca. O nepríčetnom zaľúbenom pohľade už ani nehovoriac.
Samozrejme, zbytočné je, keď sa dievčatá maľujú, menia farbu a stávajú sa z nich "pávice", len kvôli tomu že chcú na niekoho zapôsobiť. Skôr pôsobia na mňa dojmom strašiaka.
A dôležité je to, čo máloktorý chlapec vidí na dievčati. A to jej vnútro, teda vlastnosti, povaha, zmýšľanie.
Ja som našiel v jednom dievčati kus zo seba, teda z mojej povahy, a teda tam som našiel aj 100% porozumenie a stačilo len to, že sa usmiala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja mám zase vkus ktorý vybočuje z väčšiny čiže neviem či ti pomôže
ale vlasy dlhé, opätky žiadne, ani mejkap netreba, proste baba taká aká je , na nič nech sa nehrá, to celkom stačí
ako 13 rocnemu by sa mi na babe pacilo maximum keby tak bola nejaky transformer alebo pokemon -.-
Nedá sa napísať čo sa chalanom na dievčatách páči, pretože každý má iný vkus.
Ja Ťa nechcem nejako uraziť, ale 13 ročná máš ešte čas a ver mi, my chlapi sme niekedy nehodný dievčaťa v takom veku, veď každý sme si tým prežili a už je to chvála bohu za mnou
Chlapci v tomto veku (ak má/š naozaj okolo 13) si všímajú na dievčati iba prsia. Tak by som opísal 13-14 ročného chlapca
Vo vzťahoch s dievčatá naozaj skôr vyspelejšie ako chlapci.
Ale aby si nepovedala, že som nič neporadil
Tak skúsim ti dať pár amatérskych a subjektívnych(osobných) rád a názorov:
Výzor(oblečenie):
!!Hlavne nenos SWAG, adidasové celo-kombinézy, šuštiaky!!!
Trúfam si povedať že chlapom sa páči keď majú dievčatá občas sukňu...
Výzor 2: Make up NIE!, možno pery a keď budeš staršia tiene, určite nie riasy(aspoň nie ďalšie 2 roky).
Vlasy: Trúfam si ďalej povedať, že chlapcom sa páči keď majú dievčatá "volné" vlasy a nie cop. NEPREFARBUJ SA!!!!!
Správanie je najdôležitejšie:
Možno sa ti zdá, že viac atraktívnejšie sú "vyzývavo" oblečené, vulgárne sa vyjadrujúce, dievčatá, ktoré fajčia,... V tvojom veku je to pochopiteľné.
Nezrelí chlapci sa tak cítia ako keby im bolo dievča rovné a cítia sa tak dobre, pretože z ďaleka nevedia oceniť dievča ako pohlavie.
Na záver odstrašujúci príklad:
Pred dvomi rokmi v 9. roč ZŠ som mal spolužiačku, ktorá nosila, robila všetko čo som ti napísal aby si nerobila, proste všetky zlé vlastnosti.
Jedného škaredého dňa prišla do školy, mala asi týždeň po 15. narodeninách, že je tehotná..... Teraz má 16-17, má jednoročné dievčatko, neukončila školskú dochádzku,....
Páči sa mi, ako si to pekne napísala... Len si mohla začať samozrejme známymi slovami: "Keď sa bola ja v tvojom veku..."
Ja v prvom rade beriem dievča ako celok, neposudzujem podľa jednotlivých častí tela.
Ďalšia dôležitá vec, aj tá s prepáčením najväčšia škrata, môže byť krásna , keď sa usmeje. To znamená že na dievčati sa mi páči úsmev, ten robí dievča krajším. A najkrajší je úsmev od srdca. O nepríčetnom zaľúbenom pohľade už ani nehovoriac.
Samozrejme, zbytočné je, keď sa dievčatá maľujú, menia farbu a stávajú sa z nich "pávice", len kvôli tomu že chcú na niekoho zapôsobiť. Skôr pôsobia na mňa dojmom strašiaka.
A dôležité je to, čo máloktorý chlapec vidí na dievčati. A to jej vnútro, teda vlastnosti, povaha, zmýšľanie.
Ja som našiel v jednom dievčati kus zo seba, teda z mojej povahy, a teda tam som našiel aj 100% porozumenie a stačilo len to, že sa usmiala.