@mielikki no ako ja neviem ako oni.. ale ja byt na niekoho nastvany ze mu poslem pozvanku na suboj, asi by som si neodpustil jednu dve cez tvar tou rukavicou..
hoci pri "rytierskych zeleznych" by to "stalo za to"
a hlavne.. ponizenie prefackanim rukavicou takmer vzdy jasne nutilo supera vyzvu prijat..
inak sa mohol z daneho gesta vyvliect s tym, ze "nebolo dost jasne"
Kvôli chalanovi som sa ešte s nikým nepobila a ani to nemám v pláne. A ani kvôli mne sa zatiaľ nikto nebil, aspoň o tom neviem...
Ale jednu situáciu beriem ak sa chalan pobije kvôli dievčaťu - ak ju bráni (myslím pred fyzickým útokom) Aj keď teda páčiť by sa mi to nepáčilo keby to niekto robil kvôli mne...
Dva razy. To som bol síce o niečo mladší, ale vždy som chcel akosi svojim láskam dávať najavo, že mi stoja za nejakú tú bolesť i nejaké rany, a že som ochotný a odhodlaný ich chrániť.
@Neposlusnaangie Tak pójdem na mašine, lebo mój starý Wartburg nevím, či by takú cestu zvládol. Počúvaj, a ty by si sa scela ešče na staré kolená vydávat? Víš, aby som vedzel, či sa mám pekne obléct, aby som sa ci lúbil.
@Mielikki@johnysheek ano, presne, decetne a gentlemanske suboje, ktore vycsinou koncili zranenim, na ktore sa popar dnoch umerialo ... ale nie su v dielach nadnesene ... hoci nie vzdy slo o uder rukavicou, skor o ustnu dohodu po "kamosoch" ...
hm..raz som rozbila hlavu jednej holke lebo chcela môjho chlapca.
alebo som vrazila jednej pipke čo kydala na moju najlepšiu kamošku.... a dala som zbiť jedného chlapca čo mi pokazil šancu na krásny vzťah...aj to sa ráta???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
inak nie.. nemyslím si že stojím o babu ktorá chce aby som sa o ňu bil s niekým..
proste ak ma chce, tak práve tej "bitke" zabráni
---
@mielikki ten suboj co spominas.. s akymi zbranami? kordy, pistole ci nieco ine?
ale inak.. je pravda, ze pri takych pistoliach vyhraval ten pokojnejsi
hoci pri "rytierskych zeleznych" by to "stalo za to"
a hlavne.. ponizenie prefackanim rukavicou takmer vzdy jasne nutilo supera vyzvu prijat..
inak sa mohol z daneho gesta vyvliect s tym, ze "nebolo dost jasne"
podla mna i vtedy najvacsie svinstva robili najvacsi zbabelci a ti pouzili vsetky sposoby aby sa z toho vykrutili..
Ale jednu situáciu beriem ak sa chalan pobije kvôli dievčaťu - ak ju bráni (myslím pred fyzickým útokom) Aj keď teda páčiť by sa mi to nepáčilo keby to niekto robil kvôli mne...
alebo som vrazila jednej pipke čo kydala na moju najlepšiu kamošku.... a dala som zbiť jedného chlapca čo mi pokazil šancu na krásny vzťah...aj to sa ráta???
Takto dokáže nejaká zaujímavá výpoveď úplne vylúčiť z úvahy akékoľvek debaty o láske ... - @47