@livinka113 lebo na tu povinnu vojensku sluzbu co zrusili zopar rokov dozadu baby nechodili ale dobre ze to uz nieje..si neviem predstavit ze by som tam mal kysnut ..ale teraz ked je profesionalna armada myslim ze vpohode mozes vstupit
Sice nie som muz, ale keby som bola a mam na to predispozicie, MOZNO aj ano. Ved to su nenormalne platy a podobne, doriti... Ale skor nejake zachranne misie, nie nezmyselne boje ..
išiel by som a aj uvažujem a môžeš jedine do SK armády neviem či aj inde je to tak že musíš byť občan republiky niekoľko rokov a inak taká ochutnávka ako makajú v amerike
@zedolskok : ako v amerike majakajú hlavne že majú polovicu armády obéznu z amíkov sa len smejem pozri sa rusákov.. VDV napr alebo námornícky specnas....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
sen ti nestačil.
keby som nemal ziadnych priatelov, priatelku a rodinu..tak vtedy
Trochu som. Ale nie dostatočne, asi.
@foxhound : všimol som si
Od jakživa sa hovorilo že chlap ktorý nebol na vojne nie je chlap...
terza z teba hovori akysi egoizmus... ako.. bavit sa o to mbudeme az ked na to bude cas ale ver, ze oboje mat nemozes.