ja poviem za svojho ten sa vôbec neobzerá, ale vážne to proste vidím. minule sme sedeli na lavičke, fajčili sme, ja som ako vždy pleštila na každého okolo seba oči a hovorím mu:
"heeeeeeeeej, tá mala inak veľké kozy! videl si to?!" (som bola potešená z úspešného úlovku, lebo také veľké som fakt dlho nevidela )
A čo je na tom ? Mám chodiť s klapkami na očami ? To nemá nič spoločné s tým, či niekoho ľúbim alebo nie. Ženám sa páčia chlapi, chlapom sa páčia ženy, to je normálne, bez toho by sme vyhynuli (platí pre tých, ktorí nie sú opačne orientovaní). To, že sa na niekoho pozriem ešte neznamená, že na neho hneď skočím. Proste sa pozriem a poviem si "áno, páči sa mi" a bodka. Nič viac nič menej. Nebudem sa teraz tváriť ako nejaký snob len preto, že niekoho mám. A každý kto tvrdí opak je pokrytec.
pýtam sa preto lebo minule som niekde čítala že keď sú ženy zamilované, priťahuje ich len ten jeden muž....a naopak mužov,aj keď sú úplne zamilovaní priťahujú aj iné ženy....tak som chcela vedieť čo je na tom pravdy.
jasnee pozriem či je to pekná baba alebo niečo totálne odpudzujúce proste ked ma niečo zaujme tak sa na to pozriem Ale žeby ma ten pohľad vzrušoval asi nie
Vzhľadom na to že ešte nikoho nemilujem je to samozrejmee
Preboha, veď sú ľudia, chlapi, prečo by sa nemohli obzerať za inými? Ja sa tiež pozriem po inom chalanovi a poviem, že je pekný, na tom nie je nič zlé.
To, že niekoho mám a ľúbim ho, neznamená, že nemôžem povedať (no, to možno nemôžem ale určite to neznamená, že si nemôžem pomyslieť, že tamtá a hentá je pekná. Je to prirodzené, že nie je len jedna žena je pekná (našťastie . Horšie je to, keď si za tým dodatočne pomyslíme, že by sme ju vojeli.
no ked uz ide oproti mne, tak si ju nemozem nevsimnut.. ale ako spominala @blackrose277 tam to konci.. okrem toho, ked som s tou mojou, tak si ostatne nejak nevsimam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
"heeeeeeeeej, tá mala inak veľké kozy! videl si to?!" (som bola potešená z úspešného úlovku, lebo také veľké som fakt dlho nevidela )
a on totálne nezaujato, že
"čo? nevšimol som si..."
a kukal ďalej do blba alebo na blba (mňa)
Vzhľadom na to že ešte nikoho nemilujem je to samozrejmee