@hluzar ale tak podla mna to nie je az taka blbost vsak klikni sem » www.prebaby.estranky.cz/clanky/novinky-... (prve co som vygooglila) a uvidis ake robi mejkap divy. Aj ked suhlasim ze toto je uz trosku extrem...
@fairylady Fotky nie su relevantnym dokazom. Velku ulohu zohrava osvetlenie, uhol .....
To sa da porovnat jedine nazivo. Ale myslis, si , ze byva bezne, ze sa tvar v mladom veku zohavi len tak sama od seba ? Ak je to skutocne take hrozne, ako na tych obrazkoch potom za to nemoze nikto iny nez samotny pan Make up , ktory bol nanasany na xicht od 15-tich.
Mlade baby to robia uplne zbytocne a stare , tam uz je to diskutabilnejsie, ale moj nazor je, ze aj tie.
No a co vraska sem, trocha kruhy pod ocami no a ? Sak sme ludia nie modely do prcic. Preco to ludia ziskuchtivym ludom vsetko bastia .... zbytocne potom vznikaju komplexy a picoviny.
jhoooj ja som raz bola po operacii .. a bola som uplne znicena ked som sa zobudila a moja laska mi povedal, ze som krasna aj tak .. seba som sa zlakla ked som sa videla a on to povje . ale zlatucky
nenamalovanú ma ešte nevidel..vždy sa aspoň trochu upravím, lebo veď mám zrkadlo a viem že nenamalovaná vyzerám strašne..aj keď si myslím že on by mi nič škaredé nepovedal, ciítim sa lepšie keď viem že nevyzerám ako strašidlo
iba v lete sa nemalujem, keď som opálená , pretože vtedy netreba
Keby nám tu nebehajú posledných 30 rokov namalovaní chlapi, tak teraz by nám bolo divné videť bez makeupu chlapa, a všetci títo dnešní nenamalovaní sexoši by boli "feťáci" alebo "strašidlá" ako na tej stránke píšu na celebrity..
som si pomyslel "ktovie, aka bude teda vyzerat namalovana".
ale nie, klamem, jasne, ze som si taku kravinu nepomyslel, ani mi to nenapadlo len som chcel vyjadrit, ze ked som ju prvykrat videl, tak bola nenamalovana, tak ako vacsinou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Malovanie podla mna nema absolutne ziadny vyznam a je to len jedna z drbnutosti, ktore priniesla doba.
To sa da porovnat jedine nazivo. Ale myslis, si , ze byva bezne, ze sa tvar v mladom veku zohavi len tak sama od seba ? Ak je to skutocne take hrozne, ako na tych obrazkoch potom za to nemoze nikto iny nez samotny pan Make up , ktory bol nanasany na xicht od 15-tich.
No a co vraska sem, trocha kruhy pod ocami no a ? Sak sme ludia nie modely do prcic. Preco to ludia ziskuchtivym ludom vsetko bastia .... zbytocne potom vznikaju komplexy a picoviny.
S prepacenim za vyraz.
iba v lete sa nemalujem, keď som opálená , pretože vtedy netreba
ale nie, klamem, jasne, ze som si taku kravinu nepomyslel, ani mi to nenapadlo len som chcel vyjadrit, ze ked som ju prvykrat videl, tak bola nenamalovana, tak ako vacsinou.