jaj...ja totaalne zboznujem ked idem po ulici alebo niekde hocikdee a daky chalan okolo mna prejde a taky kraaasne vonavy=D=D=D=D jeeejo =D=D=D mnam =D=D
k @2 ja sa zase "totaaaaal" dusim ked prejde okolo nejaky metros,a najlepsie v uzavretej miestnosti..ma na sebe nastriekanu celu flasticku sajrajtu-zvaneho Axe,alebo Old Spice-Kilimanjaro
@littleboo ale sak nemusi mat na sebe celu flasku vyliatu=D ani vonavka nemusi byt nech jee to pre mna za mna aj voda po holeni=D=D=D ale ked taky zavan...=D=D=D=D
@Amber Mam rad ak su dievcata navonavkovane ale kedze som romantik tak taku jemnu sviezu vonu zboznujem ale neni to podstatne ci je navonavkovana abo nie
mam velmi rad vonave dievcata, je to fakt ocarujuce (pokial nie je privela) a zvlast teda ak je pekna vona, ale na druhej strane vobec mi neprekaza, ak dievca nie je navonane...hlavne aby nesmrdela
Ale niekedy je až sranda, keď idem po vonku, pekných pár metrov odo mňa ma minie v rýchlosti žena, ale mňa to ovalí až sa mi z intenzity tej vône hlava rozbolí
A že sa to nestáva zrovna zriedka, niektorým asi také tečie z vodovodu
neznasam ked nejaka zena vzdialena asi 5 metrov odomna prejde a tu vonavku citim jak hovado a ete k tomu ekd je nechutne sladka(blee) ale inak ked je zena tak v pohode navonavkovana to je supr
U dievčat sa mi to extra nepáči, všelijaké sladké, kvetinkové, žuvačkové a vanilkové vône (voda po holení FTW!)
@littleboo , ja si v autobuse zásadne sadám k zjavným metrosexuálom (ak sa dá).Nepáchnu ako spotené ochlastané hovadá a na rozdiel od dôchodcov nemajú tendencie sápať sa po mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
....Vraždila by som vtedy....
Ale niekedy je až sranda, keď idem po vonku, pekných pár metrov odo mňa ma minie v rýchlosti žena, ale mňa to ovalí až sa mi z intenzity tej vône hlava rozbolí
A že sa to nestáva zrovna zriedka, niektorým asi také tečie z vodovodu
@littleboo , ja si v autobuse zásadne sadám k zjavným metrosexuálom (ak sa dá).Nepáchnu ako spotené ochlastané hovadá a na rozdiel od dôchodcov nemajú tendencie sápať sa po mne.