Chalani nie su az take svine ako o nich vsetci hovoria!!!
Moj spoluziak mi asi predvcerom prehovoril do duse ( co sa stava malokedy). Fotili sme sa na nemcine teda moje dve spoluziacky a jeden spoluziak ktori urobili najlepsie olympiadu. Ked sa dofotili spoluziak povedal nech tu fotku ucitelka vymaze lebo sa tam
Ja som ešte od nikoho u nás nepočula, že všetci chlapi sú svine, väčšinou to povie holka, ak sa na ňu chlap vysere, alebo ju podvedie a tak a vtedy nenávidí všetkých... Ale tak človek je tvor individuálny a nedá sa deliť len na chlapov a ženy.
Možno som sviňa ale len na ľudí, ktorí si odo mňa lepšie správanie nezaslúžia..napr takéto feministické učiteľky čo si o sebe myslia, že su árijská rasa. Aspoň dúfam, že jej to ten tvoj spolužiak potom poriadne vytmavil, lebo keď má takéto názory tak má zrejme ona doma sviňu.
Keby ta ucitelka nechala upratovat vas dievcata, mohli by ste si povedat to iste, ale naopak. Proste mate ucitelku-feministku. S tym nic nenarobis. Ale verim tomu, ze takych uz vela nie je. Podla mna ked zeny vravia, aki su chlapi hovada, nemyslia to vazne. To povieme aj my na vas, ak prave mame nervy
ahahahah lol tak toto ma pobavilo a to ako tu pises o niakom globalnom nazore ? nie nie len taka prihoreta puca ako je vasa ucitelka moze nieco take povedat proste retardovana krava ktora ma komplexy lebo jej muz s 12 cm vrabcom toho v noci vela nepredvedie o nic ine tu nejde bodaj by skapala na smradlave nohy spina hnusta zmrzacena spatna debilna prasiva frigidna sprosta krpata zvraskavena palte vy do Pi pani ucetelka pri vsetkej ucte vas typek
musim uznat, ze dievca ma na 14 rokov celkom zaujimave a zrele nazory...formulka "muzi su svine" je vraj dobre pouzitelna, ale zase treba to brat tak, ze vacsinou to dotycna osoba nemysli az tak smrtelne vazne...
ked budes dalej takto pokracovat, vystupis z radu priemernych...tych, co nadavaju na chlapov a pritom za nimi behaju ako chrt za zajacom...
Nenávidím feminystky nevedia čo chcú a niečo im v hlave chýba asi rozum chalani a baby si mikdy nebudú rovný každý má inú úlohu a tak je to správne niesom za nadradenie ani jedného pohlavia ako chalani neporodia a ani baby nesplodia. Preto sa musíme tolerovať takí akí sme a nie sa ponižovať.
Lulucinka asi nehovoril o tebe ked tvrdis ze nie su svine
Ale nie, nie ste svine. Ja mam kopu kamosov chalanov, su uplne v pohode a praveze sa zriedkavejsie stretavam s tymi (svinami). Chalani maju uplne iny humor,musim povedat ze lepsi a neverim tomu, ze by to boli nejake bezcitne zvierata... Ani mne by sa nepacilo, keby chalani hadzali vsetky baby do jedneho vreca a tvrdili, ze sme kravy...
Hm. Myslim ze ta profka bola naozaj zaujata voci chalanom v tej situacii. Ale myslim ze riesenie nieje vyhucat. Lebo tym ju este viac naseres a potom ti moze priskripnut z daneho predmetu. A okrem toho nevies ci ta profka nema tazke obdobie lebo aj ona je clovek. A keby to slo do extremov staci jedno. Nahrat. Na ministerstvo. Osobka sa uz ako ucitelka nezamesna.
A suhlasim s nazorom ze vsetci nepatria do jedneho vreca. Treba poznat naprv nazor oboch stran a az potom si utvarat svoj nazor.
"A keby to slo do extremov staci jedno. Nahrat. Na ministerstvo. Osobka sa uz ako ucitelka nezamesna"
Geniálne Že ma to ešte nenapadlo...
Btw aj našu triedu učí nemčinu takáto feministka...nie konkrétne mňa ale tú druhú "neštastnejšiu" polku. Žeby malo dennodenné používanie nem. jazyka vplyv na vývoj anti-mužského zmýšlania?
no kazdy je iny...ako aj baby tak aj chalani...baby vravia na chalanov ze su svine a chalani zase na baby...preco na seba kydame ved len spolu dokazeme skutocne zit...do zivota si navzjom veela davame..ci uz dobre alebo zle...ale vsetci sme jedno...ludia...chalani ste super..az na par vynimiek ale ska aj tych mam rada...lebo cim viac vas nenavidime tak tym viac vas milujeme....
ja ale tomu nechapem ze ked poviete povecme chalanovi ze kkt tak sa nic nedeje povie to iste a je to vyriesene ale ked nieco take poviete babe tak sa s vami uz nebavi aj ked to tak niekto nemyslel...ze jana!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak aj my baby sme svine uznávam
ked budes dalej takto pokracovat, vystupis z radu priemernych...tych, co nadavaju na chlapov a pritom za nimi behaju ako chrt za zajacom...
EQ
Ale nie, nie ste svine. Ja mam kopu kamosov chalanov, su uplne v pohode a praveze sa zriedkavejsie stretavam s tymi (svinami). Chalani maju uplne iny humor,musim povedat ze lepsi a neverim tomu, ze by to boli nejake bezcitne zvierata... Ani mne by sa nepacilo, keby chalani hadzali vsetky baby do jedneho vreca a tvrdili, ze sme kravy...
a inac suhlasim s tebou je vela milych a dobrych chalanov ale najdu sa aj ti horsi... ale aj ti sa dokazu zmenit ( aspon sa tak tvaria).
A suhlasim s nazorom ze vsetci nepatria do jedneho vreca. Treba poznat naprv nazor oboch stran a az potom si utvarat svoj nazor.
Geniálne Že ma to ešte nenapadlo...
Btw aj našu triedu učí nemčinu takáto feministka...nie konkrétne mňa ale tú druhú "neštastnejšiu" polku. Žeby malo dennodenné používanie nem. jazyka vplyv na vývoj anti-mužského zmýšlania?
teda co ja poznam baby by toto nepovedali ...
co uz...
ved tak ako je priyebaných chalanov tak isto aj báb , pohlavie nerozhoduje o povahe