Taktiež mi, takisto ako niekoľko userom predo mnou, napadla zaujímavá otázka:
V dnešnej slobodomyseľnej dobe sa to snáď už nazýva trochu inak, než "frajerka", no nie? Mala som pocit, že v spojitosti s týmto pomenovaním už automaticky nejaké tie záväzky idú. Tuším sa niekomu/nejakej, ktorú vydržiavaš iba na sex a ona to dobre chápe, nadáva v dnešnej dobe "kamarátka", s takým tým úlisným výrazom na tvári, keď to hovoríš (prípadne ekvivalent rovnako úlisného smajla v internetovej komunikácií).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@edisek práve si mi hodil kameň zo srdca
ale táto situácia je chorá
To nie je len také, že dnes večer stretnem, vykonám si, čo treba a odídem?
a keby som chcela ja nejakého ..tiež nie
V dnešnej slobodomyseľnej dobe sa to snáď už nazýva trochu inak, než "frajerka", no nie? Mala som pocit, že v spojitosti s týmto pomenovaním už automaticky nejaké tie záväzky idú. Tuším sa niekomu/nejakej, ktorú vydržiavaš iba na sex a ona to dobre chápe, nadáva v dnešnej dobe "kamarátka", s takým tým úlisným výrazom na tvári, keď to hovoríš (prípadne ekvivalent rovnako úlisného smajla v internetovej komunikácií).
Či to tak ne je?
ja viem poznam chalanov.. kamaráti..=D
A moja odpoveď vtedy bola "Volá sa Jana, a viac viem, iba, že je dračica"
Je zbytočné ju predstavovať, aj tak to dlho nevydrží a je to škoda času...