Zaujíma ma, ako máte ostrihané vlasy Myslím, či ich máte do postupna alebo nie, či máte ofinu a ešte, že do akého tvaru - do V, do U alebo za rovno. Ďakujem
Ja som tiež kedysi mal dlhšie vlasy asi ako @1 na fotke a potom už ma to nebavilo furt ráno vstať a umyť si ich a potom v škole vkuse kontrolovať v odraze displeja či mám dobre ofinu a po telesnej si ich furt sušiť uteráčikom.. Proste hrôza koľko času som pri tom strácal. Som šiel dohola a mam pokoj.. Ráno nemusím skoro vstávať, nemám starosti či mi nestojí blbo ofina a hlavne ten príjemný pocit keď mi už kus dlhšie narastú vlasy a si oholím zase hlavu dohola a vyjdem von a ten vánok na hlave je tak osviežujúci Len v zime je nevýhoda že musím furt čiapku nosiť bo uplne mrznem
Teraz je "in" zarovno mať vlasy. Tak by som to nijak postupne nestrihala, len zarovnala, tiež si myslím, že je to peknejšie A ofinu si nechaj narásť, bez ofiny budeš peknejší Ale dlhé vlasy sú super! Pokiaľ sa o ne staráš
@ridgeback preto si obžúvam ofinu čó? @silviaaa nwm pripadám si jak emák,nechce sa mi to umývať každé ráno... zaberá mi to moc času ,radšej budem vypadať ako debil ale nebudem musieť riešiť stav mojej metly na hlave @Nikkaaa máš pravdu ,nemôžem ja musím aj keď viem že to budem asi ľutovať ale tak čouž
Mal som dlhšie trošku že som vyzeral jak Beatlsák ale osobne sa mi to nepáčilo a v lete mi zmastneli vlasy za 5 minút tak som si povedal strojčekom a je po starostiach 2-3mm pravidelne udržujem
@ridgeback
Žiadne dopostupna, nabeton rovno
Ale zas daj si potom aj od kaderníčky poradiť, ona má na to školu, tá ti lepšie poradí, lebo zasa sa ti to nemusí hodiť ku tvári. Ale tak, skúšaj Vlasy si stále môžeš ostrihať, keby nevydalo niečo A časom opäť dorastú Len sa netreba báť
ved normalne po umyti hlavy ich hned este mokre preces hrebenom dopredu, ponad usi a noznicami zastrihni v jednej rovine. dlhe vlasy sa dobre strihaju, lebo si na ne clovek vidi. a vysledok je postupka do vecka.
ak sa ti trochu vlnia, daju sa este precvakat alebo prerezat efilackami, bude to aj vzdsnejsie a lahsie.
za mokra si mozes scesat na celo ofinu a zostrihnut ju na par centimetrov. vysledok vyzera dobre, ak ti po volnom vyschnuti zvyknu vlasy drzat tvar a ceses sa dozadu.
človeče tie časové údaje ti asi nepoviem, lebo si vôbec nepamätám, kedy som bol naposledy strihaný, iba viem, že to bolo skrátenie tak po plecia približne...
také skrátenie som zvykol robi nie veľmi často, keď to bolo už príliš dlhé a strihala ma mama a snažila sa do postupna aspoň trochu
nestrihám konce (neštiepia sa), nefénujem, nežehlím. ale umývam si ich, to áno
5 rokov strednej školy bez strihania - z krátkych na dlhé asi 10 centi nad kríže.
Po strednej 20 centi dole. Pol roka na to strih tesne nad plecia. Odvtedy som len pristrihával a za dva a pol roka som sa dostal späť zhruba do pol chrbta. Pred týždňom som zase zhodil nejakých 20 centi.
Treba to občas pristrihnúť, teraz to už robievam!
Zmývať, občas prečesnúť.
rastu ako rastu..priznám sa že som sa nestrihal už ale 5 rokov ale mam to do tvaru U ..i keď teraz viac sa starám o bradu, kedže už je dlhšia než vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@silviaaa nwm pripadám si jak emák,nechce sa mi to umývať každé ráno... zaberá mi to moc času ,radšej budem vypadať ako debil ale nebudem musieť riešiť stav mojej metly na hlave
@Nikkaaa máš pravdu ,nemôžem ja musím aj keď viem že to budem asi ľutovať ale tak čouž
@nikkaaa tj smutné :letim: :letim: o žiadny nestojím
@ridgeback neskúšaj to !! xD
Žiadne dopostupna, nabeton rovno
Ale zas daj si potom aj od kaderníčky poradiť, ona má na to školu, tá ti lepšie poradí, lebo zasa sa ti to nemusí hodiť ku tvári. Ale tak, skúšaj Vlasy si stále môžeš ostrihať, keby nevydalo niečo A časom opäť dorastú Len sa netreba báť
ak sa ti trochu vlnia, daju sa este precvakat alebo prerezat efilackami, bude to aj vzdsnejsie a lahsie.
za mokra si mozes scesat na celo ofinu a zostrihnut ju na par centimetrov. vysledok vyzera dobre, ak ti po volnom vyschnuti zvyknu vlasy drzat tvar a ceses sa dozadu.
také skrátenie som zvykol robi nie veľmi často, keď to bolo už príliš dlhé a strihala ma mama a snažila sa do postupna aspoň trochu
nestrihám konce (neštiepia sa), nefénujem, nežehlím. ale umývam si ich, to áno
5 rokov strednej školy bez strihania - z krátkych na dlhé asi 10 centi nad kríže.
Po strednej 20 centi dole. Pol roka na to strih tesne nad plecia. Odvtedy som len pristrihával a za dva a pol roka som sa dostal späť zhruba do pol chrbta. Pred týždňom som zase zhodil nejakých 20 centi.
Treba to občas pristrihnúť, teraz to už robievam!
Zmývať, občas prečesnúť.