@nobile teraz už hej, ale to čo si napísal tak u žien nefunguje, pretože čím viac si opitý- tým viac si uvoľnený, najmä opité ženy majú väčší sexuálny apetít= oveľa rýchlejšie zvlhnú.... zatiaľ čo vy sa stávate nefunkční
@klaudiqaaa@ruderenee musím oponovať hoc je pravdou, že je žena uvoľnenejšia nieje pravidlom, že zvlhne .. možno nie každá alebo záleží od druhu alkoholu, možno od mixovania, od únavy kto vie čo za faktory to ovplyvnia v každom prípade ako povedal @nobile good or you
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(Protiutok)
Dievcata, stalo sa Vam niekedy, ze ked ste boli ozrate pod obraz bozi, ze ste nemohli zvlhnut?
@nobile nie
Vsetko je raz po prvy krat
A ja som sa teda este nestretol s tym, aby zena po par dost poharikoch nebola suca...skorej naopak...
@bzuciacik uz som sa bal, ze som jediny smoliar pod mesiacom
A tu druhu som velmi nepoznal, mozno to bola frigida no z predoslej skusenosti som to zas prikladal alkoholu
(Inak vazne je zrazu birdz rychlejsi )
Bola to nejaka Spanielka, ci Mexikanka, take nizsie, snede stvorenie hovoriace portugalsky ci jak
Splasil som ju v Prahe v Chapeau Rouge
Osahal som si ju a nic co by tam nemalo byt tam nebolo...
Normalna zenska se vsim vsudy
Suhlasim s tvojim pohladom na vec
a s tym zvlhnutim....to uz som zazil tiez s jednou slecnou
Ak sa Vam to este nestalo, 'good for You'
Ked budes mat po 20 podla mna uz bude vaksia sanca, ze sa to stane ak sa hrozne moc opijes
Ale tebe to kazdopadne neprajem