myslim ze mladi chalani,taki vo veku povedzme 15-19 rokov su dost povrchni..jasne ze je to cisto individualne,ale mam ten dojem ze v tomto veku vacsinou chcu mat najkrajsiu babu a o povahu im ani velmi nejde...hlavne aby bola j...elna.co si myslite vy?ja
ach bože už je to tu zase....neriešte to už dokola. Formulujte jasný problém a nie, všeobecné hlášky typu chalani sú povrchní, nikomu sa nepáčia chudé baby atď. Máš problém tak ho pomenuj a skúsime ti pomôcť ti ho vyriešiť, ale týmto sústavným nariekaním nikto nikdy nič nevyrieši.
Sorry, že si si to zlízla práve ty, ale tento mesiac je to už asi x-tá takáto rovnaká téma....
pffff ale ja som tu tento mesiac dneska prvykrat tak neviem kto tu jake temy hadze..nemam konkretny problem..a mna navyse skorej unavuju tie problemiky ktore tu niektore holky riesia,ze ci si holit stehna,alebo ze:chcem mat velke kozy alebo co....toto je aspon tema na par uvah nielen na dristy o tom ze kozy su dobre aj male alebo ze blede chlpky na stehnach nevadia
to Tommyhot: Hej toto je presne vzajomna vec ked aj chalani tak aj baby - toto sa inak ani neda. Maximalne sa da opat povedat to ze su aj vynimky ako vzdy ale inac je to vzajomna vec.
AAAA s tichto diskusii ma trafi raz slak , kuwa. Uz sa naucte predtym, ako sem pridate nejaku podobne debilnu temu pozret si ci nahodou, uz sem niekto take nieco nedal. A ak by ste pozreli trocha dole, zistili by ste ze ich je tu po kokot. Chalani su povrchny, chalani su svine, chalanom ide iba o jedno, chalani su suknickari a furt dokola a dokola a dokola. Admin mazaaaat
ach jaj znova tema kde sa budete donekonečna hádať kto má pravdu.Jako malé deti nechcete sa ešte hádať kto je tu povrchnejší?!Ber to z tej lepšej stránky aspoň ťa nemal kto potom opustiť.
neee neokaslal ma nik pre krajsiu babu v tom neni problem...tak sorry detiska ze vas nicim onicom diskuskami ale vsak si precitajte nazov diskusie a proste ked sa vam nelubi tak vobec nereagujte...kto vam kazal diskutovat ked diskutovat nechcete???
určite si sama lebo keby si mala partnera tak toto nenapíše ani jedna pička s váš. Si sama? nikto ťa nechce? HOĎ si to z mosta a nerieš kto je povrchný a kto nie myslím že keď sem napíšu ľudia čo s nikým chodia tak to bude iné. Ja mám priateľku a je mi s ňou supre ale je pravda že sa denne stretávam s takími ako si ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vieš ale povrchný su ludia aj v inom veku nielen v tomto, ono fakt záleži od typu človeka, poznám 16-19 chalanov, na ktorých nemôžem povedať ani krivé slovo, samozrejme poznám aj povrchných, ale tak isto poznám aj super chalanov od 19 hore, a tak isto aj mnoho povrchných. Inak myslim si že nezáleži na tom veku, kedy si povrchný. A musíš uznať že aj baby sú také. Tu sa neoplatí nikomu nič vyčítať lebo vždy sa nájde niekto povrchný, ale aj výnimky. Veď každý sme iný
Opice su povrchne !!! Ked som bol mali, a boli sme v zologickej, tak som jednej opice hodil kus rozka, ona ho zebrala a isla prec Ani sa mi nepodakovala
Suhlasim s tebou...a vekovu hranicu si mohla posunut kludne nizsie.Ja sa stretavam s uchylnymi a povrchnymi chlaocami co maju iba 10 !!Jednoducho..chalani v puberte akoby nababach videli iba prsia a zadok..ale tiez neznasam povrchne baby..ltore vyzeraju,a spravaju sa ako slapky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Sorry, že si si to zlízla práve ty, ale tento mesiac je to už asi x-tá takáto rovnaká téma....
sak ani poriadne neviem co to znamena
Basteth na teba sa asi vykašlal chalan pre nieakú krajšiu čo a teraz ťa to žere no ale tak to chodí skús niekde inde kde zaberá intelekt cmuuuuuuuuuuk
aaaaa zaujimal som ju iba ked som mal rozok