@tommyhot omg to tak ety poznas?? ja toto nerobim nikomu nic neukazujem nemam to zapotreby aaa no toto..asi sa aj tak enajdu ale to vsetko ma svoju vynimku ...al eje pravda ze ked s adievcata drzia za ruky vyzera to normalnejsie ako ked by to urobili chalani to by ste boli sicti buzeranti ajk ked nvm preco to niektore dievcata robia je to divne
Nie ale ked som mal asi tak 3-4 roky tak sme mali susedov kde bolo asi rovnako stare dievca a s nou sme si navzajom ukazovali...ehm ehm...intimne partie bolo to vtipne
viem ze raz, mala som asi 5 rokov boli u nas bratranci z druheho kolena a oni ich vytiahli(bolo to vonku, pred domom,skoro az na ulici=D=D=D) a chceli aby som im ukazala tiez ale ja som nie=D=D=Dnastastie=D=DD=Ddodnes by som sa hanbila za to=D=D=D
moji spolužiaci to robia a vedia každú zmenu veľkosti u každého z chalanov oni si aj cez hodiny merajú keď sme v čpeciálnych učebniach. lebo tam sú také stoly ktoré sú spredu zakryté ...sranda musí byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a vy? (autorovi)
viem ze raz, mala som asi 5 rokov boli u nas bratranci z druheho kolena a oni ich vytiahli(bolo to vonku, pred domom,skoro az na ulici=D=D=D) a chceli aby som im ukazala tiez ale ja som nie=D=D=Dnastastie=D=DD=Ddodnes by som sa hanbila za to=D=D=D
top témy ma niekedy zabiju