@bohaotcatvojho Ja a slušný? To si kde zobrala? Ale tak slušný, ako slušný, hej? Ak by si brala, že slušný v správaní sa, tak to hej, to slušný som. Ale inak som čert )
A okrem toho, kto sa bojí baktérií, infekcií a žije v prehnanej čistote bude určite viac chorý, ako ten, čo to berie normálne, prirodzene
Nie som žiadny hnusák, ale u mňa normálne pravidlá väčšinou neplatia...
@0majlo0 Lebo dúfam, že baby si ruky umývajú. Predsalen sa mi zdá, že sú trochu čistotnejšie (väčšina). A to je ďalší dôvod, prečo ma nebaví byť babou! Každý deň sa sprchovať, no šialené!
tiež poznám pár, ktorý príjdu na záchod ako ku stromu a nič viac.. ešte po nich aj zhasnúť musí niekto iný.. prípadne zavrieť dvere a pod.. nechutné.. by som vraždila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Po veľkej vždy, ale po malej nie
a ja ze aky slusny chlapec
A okrem toho, kto sa bojí baktérií, infekcií a žije v prehnanej čistote bude určite viac chorý, ako ten, čo to berie normálne, prirodzene
Nie som žiadny hnusák, ale u mňa normálne pravidlá väčšinou neplatia...
@jimmycrow Fúúúúj!
to som uz niekte pocula ..to asi nieje moj pripad mojej izbe mam taky bordel a kolko pavukou fu nechci to ani vidiet
@bohaotvatvojho Veď mi dohoď pár pavúkov... Stále ich tu mám málo (ach)
@krutafunebracka Nebojím sa :p Doteraz mi nič nebolo
V
PENISE
SU
MRTE
TRAPNE
Kde ho umyť v prírode? Našti si rovno na ruky
samozrejme, toto bola iba sranda
btw. prečo sa to pýtaš iba chalanov?
@jimmycrow to si ani hovoriť nemal.. ach jaj..