@danica123 podľa mňa to s tým šteniatkom nie je až také infantilné... keď má rada zvieratá, tak prečo nie?
a tie slova by mi obcas nevadili.. a podla mna je fajn, ked sa clovek usmieva... ja napriklad ked pridem na urad, alebo v jedalni tetusa, co jedlo vydava, tak ju pekne pozdravim a usmejem sa a hned sa ku mne inak sprava
@interrupcio preco by som nechcela mat? ani moja mama nema rada cudzie decka a mna ma. je blbe, ked je cudne, ze zena nesusle ked vidi v kociku decko a nestrka si ho do ust.
občas je to milé.ale keď sa to začne pri deťoch(šušu ňuňu moje mawinké chutňuliňučké jujúj-a pološialený look v očiach)tak mi veľký zvon začne biť v hlave- Bež!Preč!Beeež!!
@nicolkaa no.. neviem, ale mne osobne to pride zvlastne nemat rad cudzie deti, ked mi nic nespravili... napriklad, nemam rad svojho sefa, lebo je to idiot, ktory hadze polena ludom pod nohy.. ale cudzie dieta mi nic nespravilo, tak ho nemam mat preco nerad.. ci?
kto by sa nerozplyval nad steniatkom preboha? Vsak tpo sa neda a to plati na kazde mlada. a zdrobneniny nepouzivam ale rada si pozriem rozpravku a tesim sa zo sladkosti a zo snehu a z duhy a tak.
A usmievat sa nie je znakom detinskosti ale milej povahy.
@interrupcio boze proste nevyhladavam spolocnost deciek lebo ma znervoznuju. hovorim len, ze nesuslem a neslintam ked vidim decko, where's the problem?
@interrupcio no a? tiež nemám nejako extra rada deti, a neznamená to, že by som ich nejako nenávidela alebo čo, len nie som rada napríklad niekde kde okolo mňa a po mne behá a lozí milión detí, a vlastne mi ani nikto decko nezverí na dlhšie, asi preto, že sa k nemu správam ako k človekovi, nešušlem naňho a tak, tak to možno vyzerá že sa oňho nepostarám
no pri cudzích detoch (nie,ze by som mala vlastne) ma moc nehne,iba ked vidím sestrino bruško,tak mu občas kecám dake sprostosti,ale ani to neprehánam.
pri zvieratkach sa rozplyvam,to ano...ale všetko s mierou,lebo to by som si musela nosit lavor a davit zo seba.
@0 áno, usmievať sa je "antisexi" ... my muži nenávidíme ženy, čo sa usmievajú a sú milé
moja bývalá nemala rada deti a raz sme išli po ulici a išla tam nejaká skupinka po meste, asi zo škôlky, ako nejaký výlet, tak ma odtiahla na stranu, že "omg malé deti, nechcem ísť tadiaľ" a súhlasil som s ňou ale zas bola infantilná, keď videla psy a ja psy veľmi nemusím...
takže skôr to bude asi tak, že keď aj muž má rad deti a ona je infantilná pri deťoch, tak to bude ok... a keď niečo on nemá rád a ona áno a správa sa tak, tak vtedy by to mohlo možno vadiť
Mne osobne je s toho na blití keď počujem už len "Marianko" alebo že "lásočka" ty vole ma až strasie a tiež nemám vzťah k cudzím deťom, zvieratám a kadejakým pre ženy roztomilým pičovinkám...
Vo mne bolo čosi, ako zárodok tohoto a frajer to za tie roky svojim prístupom vypestoval do dokonalosti Takže žiadne, že občas, skoro stále sa tak spolu rozprávame.
To už je na každého preferenciách a nie každému je to pochuti. Ale ten úsmev, no, neviem, možno kamarát považuje za príťažlivé, keď má baba počas rozhovoru facial expression ako Kristen Steward, kto vie.
tak neviem ale mne tiez ludia vravia ze ked sa usmievam tak vyzeram ako dieta, niektori to vravia aj ked sa neusmievam, ze mam taku detsku tvar a ze niektore moje reakcie su podbne s reakciami dietata, ale zas ja nerobim velmi take tie veci ked vidim dieta alebo steniatko, vo vnutri som sice strasne stastna a najradsej by sm tie male stvorenie od samej lasky zjedla, ale deti sa bojim chytat aby som im nahodou nieco nespravila ale psiky mam rada, s tymi sa aj pohram
jasne, robim to, nie casto ale zdrobneniny su v pohode a zvieratka mam rada a rada sa usmievam takze usmievaj saaj ty nadalej, usmev je krasny, hlavne sa nemrac hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a tie slova by mi obcas nevadili.. a podla mna je fajn, ked sa clovek usmieva... ja napriklad ked pridem na urad, alebo v jedalni tetusa, co jedlo vydava, tak ju pekne pozdravim a usmejem sa a hned sa ku mne inak sprava
a ked to niekomu bude vadit a bude chciet radsej nejaku sucharku tak nech za takou kludne ide
ja som schopná pol dňa frajírovi posielať fotky šteniatok a pohodys
A usmievat sa nie je znakom detinskosti ale milej povahy.
a k tebe, jasne ze vadilo
pri zvieratkach sa rozplyvam,to ano...ale všetko s mierou,lebo to by som si musela nosit lavor a davit zo seba.
moja bývalá nemala rada deti a raz sme išli po ulici a išla tam nejaká skupinka po meste, asi zo škôlky, ako nejaký výlet, tak ma odtiahla na stranu, že "omg malé deti, nechcem ísť tadiaľ" a súhlasil som s ňou ale zas bola infantilná, keď videla psy a ja psy veľmi nemusím...
takže skôr to bude asi tak, že keď aj muž má rad deti a ona je infantilná pri deťoch, tak to bude ok... a keď niečo on nemá rád a ona áno a správa sa tak, tak vtedy by to mohlo možno vadiť
a s tym usmevom,mna potesi usmev
ale zase keby som mala byť preafektovaná krava, tak sa radšej zavrem do tmavej komory.....s ničím to netreba preháňať..
To už je na každého preferenciách a nie každému je to pochuti. Ale ten úsmev, no, neviem, možno kamarát považuje za príťažlivé, keď má baba počas rozhovoru facial expression ako Kristen Steward, kto vie.
A tuším každý, koho poznám, sa rozplýva nad šteniatkami a hovorí ,,papať"
a podla mna neni nic zle na tom, ak sa baba obcas sprava infantilne. pokial to neni moc casto, je to v pohode.
destske slova?pouzivam velmô vynimocne.
keby mi infantilne prejavy robila priatelka,pretiahnem ju kyjakom a zatiahnem do jaskyne.nie,pustim ju k vode.
a,nie casnicka,ale servirka!
a nie,nemyslim si,ze je to antisexi.