nevedia piť z flašky, nemyslim chlast ako pivo a pod. ale taku (malinovku) akože, holka si da do svojej zlatučkej pusinky cele hrdlo flaše a ťaha obsah do seba až nemože dýchať a potom keď ho vyberá sa ostrieka... nepripomýna vam to niečo..........???
Fúha.. Som na tomto svete už 16 rokov, 7 mesiacov a 12 dní a ešte som si nevšimla, že by som tak pila. A to som vážne dievča, aj keď sa to možno nezdá.
@mm47 , ale prosím ťa aj pekna kočka stoji za hriech a ešte tak v trojke s Máriom, wuaw,, všimol som si že maž rad BMW ačiky, su to fakt fára.....filip
Všimol som si to - smejem sa im za to a keď ich to chcem naučiť, tak sú veľmi pyšné na to, aby si priznali problém...
A ešte je tu to divné pitie - baba si upije 1 dcl a položí fľašu a za ďaľšiu minútu robí to isté - chlap jednoducho vypije pol litra a nemusí piť ďalšieho pol dňa...
pýtal som sa na pitie a nie na nejake sviňačiny čo tu vypisujete, a mňa za to tu potom jebu, ste normálny, to musite stále a furt myslieť na ten ... ste ako šialené kravy a skrytý magori..filip
@stenatko , ako si moc do toho vidíš, nedelat a videlat to je umnie a nie chodiť do práce rano o 5 stávať a utekať na električku.... to sa musíš naučiť moj somarik v sukničke.....filip
to si kde videl? ...ja som sa naopak čudovala ako pije jeden moj spoluziak (chlapec ) on pride zobere flasu otvori usta nakloni sa a tak si to vlozi cele nejako cudne do ust a zakloni hlavu a nalieva to do seba ... ťažko vysvetllitelne
normálne som sa na dôkaz napila z fľaše a nefunguje to ako opisuješ. znamená to že mám chybné info o svojom pohlaví? LLka sa nepoteší že už nebudeme lesbičky:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
A k diskusie len ťoľko:
@13 ,2,6 ale ved sranda musí byť, čo ešte spíte, alebo vas už nebaví sa smiať.....
filipko
ano ano ...vysavač je rod mužský, dobre...
ty si strašne čudný
@zajko30 ja som si aj vsimol ze vzdy ked ty nieco napisas tak na koniec das "filip" je to zaujimave
@ lawey mozno ho uvidis v sprievode co pojde percentualna mensina v ba ak si odtial.
ale napríklad ja to viem. samozrejme že sa furt oblejem pri tom, ale aspoň si nepchám celú fľašu do huby
Aj jatak pijem ozvi sa (ROFL)
filip
A ešte je tu to divné pitie - baba si upije 1 dcl a položí fľašu a za ďaľšiu minútu robí to isté - chlap jednoducho vypije pol litra a nemusí piť ďalšieho pol dňa...
Ahá. Prepáč. Zabudla som, že ty si pán dokonalý
ja tak nepijem aspoň myslím .. pijem úplne normálne
BTW...čo majú všetci s tým Filipom dneska ?? :/