Chalani zite svoj zivot ne cez net dostavat nake rady jebkovia!!!!
ludia piste na tuto temu ale podla mna dostavat rady cez net je veeelmi ubohe mali by ste byt sami sebou a nebat sa s chutou do toho a neeee jak kkti taky posraty chapete???
Hehe asi taq ! ja alebo my vas nepozname tak dobre aby sme vedeli urcit co robis dobre alebo zle.. mate snad kamaratov po pripade starsich kamaratov, kamaratky..
Tiez si myslim, ze pytat sa veci ohladom vztahu je chujovina. I ked niekto mozno potrebuje na vec iny pohlad a vtedy to moze pomoct... Vsetko zalezi od otazky
aj tak som ta nepochopil. a o par dni tu bude otazka od teba ako na tu babu. ziadny jebkovia niekto nevie ako ist na tamto a na hetno. niekto fakt potrebuje radu a nevie si pomct preto vzniklo aj toto forum autor vies? A nebit zasa tohoto fora tak tu nenapises taku hlupost aku si napisal. Kazdy ma inu skusenost a preto je dolezite aby ju trebarz dal druhym. ale nemusi
pisem na tuto temu, ale len tolko, ze ludia ako riso21456432nevimkolko, nezakladajte taketo drble diskusie... naozaj, ale naozaj... nie je to zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To akoze budme vsetci do seba uzavrety a nechcime ziadne rady do zivota od niekoho starsieho, skusenejsieho???
net ti dava prilezitost sa dostat k roznym nazorom od podstatne vacsieho mnozstva ludi nez ti poskytuje krcma bar kamosi.
kde by som ja bol keby neexistovalo forum na muzikeri? v prdeli...