@myslitel niekde na nete som asi pred rokom cital ze "spravny emo nikdy neprizna ze je emo, spravnemu emo nie je vidno viac ako 50% z oci (cize ASPON jedno zakrite CELE) " takze ked toto je spravny popis EMO tak by som taku nechcel lebo chcet jej daco povedat zakazdym by som jej musel tu ofinu ako frez napisal "az po kolena" nadvihnut a jednoduchsie a pohodlnejsie by mi bolo ju ostrihnut SEKEROU
a ta na fotke ma na hlave asi jazveca lebo mi ho to pripomina a peroxidom sa nicia vlasy
hlasoval som, ale aj tak sa mi emáčky ani emáci nepáčia. (blee) ono je to bohužial už tak, že sami zo seba robili (robia?) kktov, tak teraz sa im vyhýbam všeobecne.
. . . ved ich to prejde, na 75% vsetkych. Ludia chcu vytrcat z radu, ci niekam patrit. Ale spolocnost si kladie urcite podmienky pre zivot v nej. A tak "prizrak" musi zmenit tvar aby v normalnom zivote prezil a mal pracu. Vynimky: umelci, a taky co na seba robit nemusi.
Takze ANO, mne by to nevadilo.
Kazdy prejde obdobim ked je urvaty jak srob. A niektorych to este len caka. Iny su urvaty na starost iny to stihnu este na ZS,SS alebo VS
No emacky ako take nemam rad, z vacsej casti aj tak preto lebo dnes su to iba take pubertacky co sa hraju ze su smutne, ze ich nikto nema rad, pocuvaju take tie ich sr*cky atd... A aj tak najst oridzo emacku co je tak extremne emotivna je, aspon podla mna, problem... x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
reze si ruky, nie je jej vidno do oci, je bleda a chuda, furt uplakana, depresivna a najoblubeniejsia hlaska "nikto ma nema rad"
nie nechodil... mam rad pozitivne a usmievave s krasnymi ocami a nie depresivnu ciernu kopku
myslím že im je vidno do očí
@bublinqac
@myslitel niekde na nete som asi pred rokom cital ze "spravny emo nikdy neprizna ze je emo, spravnemu emo nie je vidno viac ako 50% z oci (cize ASPON jedno zakrite CELE) " takze ked toto je spravny popis EMO tak by som taku nechcel lebo chcet jej daco povedat zakazdym by som jej musel tu ofinu ako frez napisal "az po kolena" nadvihnut a jednoduchsie a pohodlnejsie by mi bolo ju ostrihnut SEKEROU
a ta na fotke ma na hlave asi jazveca lebo mi ho to pripomina a peroxidom sa nicia vlasy
Takze ANO, mne by to nevadilo.
Kazdy prejde obdobim ked je urvaty jak srob. A niektorych to este len caka. Iny su urvaty na starost iny to stihnu este na ZS,SS alebo VS
@Positive34 je to dost mozne! ved akeho chalana by to zaujimalo! alebo je to chalan chodi s emackou a vsetci sa mu smeju
a kedze som baba tak ja nebudem mat problem s kombinaciou prijemneho a uzitocneho