ono mina tom nejak nezalezi.. ale blondiny sa mi nepacia.. resp len asi 2 co som kedy videl inak najradsej cierne alebo take tmavsie .. a ked ma ste baba ofinu tak je to uplne ultimate totalne najlepsie tak ako Abby Sciuto z NCIS
ciernovlasky a brunetky to je moje aj ked nehovorim ze nestretam atraktivne a sympaticke bloncky ci plavovlasky....rysave u mna nevzbudzuju ziadny zaujem..a meliry znesiem pokial sa hodia ...atie farebne hlavy do ruzova apodobne sa mi hnusia
co ja viem.. kedysi som miloval blondinky.. ani nie tak davno ale teraz neviem.. zalezi skor na povahe co sa tyka farby tak surovo najkrajsia je cervenovlaska.. bez pochyb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Na tom absolútne nezáleží, existujú aj pekné blondínky aj brunetky, aj ciernovlasky aj rysavky atd.
...ja dúfam, že na tom nezáleźí
ale skôr podľa povahy...ale kombinácia fajn povaha + ryšavé vlasy, to by som bol v siedmom nebi
nezaleží mi na tom, ako bude vyzerať...
mala by byť len úprimná, rozumovo kus vyspelá a halvne ma musí ľúbiť