No piste mi preco??nasla som si sraca po dlhsom case a je uplne jasne ze SEX hraje velku rolu vo vztahu a chalanko mi tvrdi ze este mame cas na to a JA ZE NECHAPEM PRECO VED SME SPOLU som mu pohrozila ze bud bude sex alebo sa rozlucime.nooo nie je trochu
@devilseyes a ty si isto debil ktory nema co k danej teme povedat a preto pises veci ake pises.takych ako si ty neznasam picujes a nevies ani na co ty chudak a tvoje odpovede nestojim.trapko
no, ak chces sex po 3 dnoch a hovoris ze to s nim nema zmysel ze PO 3 DNOCH nechce sex, tak si namyslena suka... musim to tak napisat. Nemam nic proti spontalnemu sexu hoci aj v prvu noc, ale takyto nuteny sex je kusok vela... sa nad sebou zamysli. Myslim ze chalani nemaju nic proti sexu pocas vztahu ale PO 3 DNOCH???? sak ho nechaj dychat!!! ak chces sexovat, tak chod na diskoteku a sexuj s nadrzancami, a nenut do toho niekoho, kto to s tebou zamysla vazne, aj ked netusim preco, ked nad tym myslis, ze to nema PO 3 DNOCH zmysel
ste spolu vraj 3 dni a už to medzi vami považuješ za VZŤAH... HAHA
veď ajtak nieko ako ty ako môže chcieť chlapa na vážny vzťah keď ti ide hlavne o ten sex ? nejdeš nejak proti sebe teraz ? ( iba ak by toto celé nebol fake, čo aj je )
Tak ty chces normalneho chalana alebo si si ho nasla len kvoli sexu? nechcem ta urazit ale tym co si tam napisla mi pripadas ako stetka. SEX by ste mali hciet obaja a on vie ci je na to pripraveny. ano mozno sa trochu boji a co? ja keby som bola on tak ta na jeho mieste uz davno necham kedze sa mu takto vyhrazas ze bude alebo
Keď dievča ešte nechce sex vo vzťahu, tak chalan väčšinou čaká a je tolerantný. Tak prečo by to nemalo fungovať aj naopak? Keď sa už ženy tak oháňajú rovnoprávnosťou, tak nech pre ne platia rovnaké pravidlá ako pre chlapov.
jasne, že sex patrí do vzťahu a nie len tam je to bežná súčasť človeka, kto tvrdí opak je zaťažení nejakou pseudomorálkou...hat roky nadvlády katolíckej dogmy a morálky robia svoje....možno ťa nechce a preto nechce ani sex
@monccaa jaaaaaaaaj moja pobavila si....skoro som vyprskla dzus na monitor
No. ako by som ti to povedala....v prvom momente som ta tipla tak na patnast rokov a stodvadsat kil...no ale tvarim sa ze tvojej fotke a veku verim. Vztah? to co je medzi tebou a tvojim "sracom" (vyborne meno pre osobu, ktoru milujes) nie je vztah, ale cisto TVOJA tuzba po sexe. Preco ho nutis do sexu, ked este nechce? Inak urcite ho odo mna pozdrav a odkaz mu ze ho odbivujem a chvalim za jeho pristup k veci. Zaostaly nie je on ale ty. Sex je o dvoch a ty sa skratka budes musiet rozhodnut, ci ti zalezi na jeho nazore a pockas alebo si najdes ineho.....Sak ta to s nim po troch dnoch aj tak nebavi...
fake alebo totalna jeblina. To co pouzivas za slovo, ze srac? Sa ani necudujem, ze s tebou nechce spat, vsak keby si otvorila na mna hubu by som sa dogrcal. A on zrejme tiez.
Dobre tak je to vas nazor myslela som ze sa zhodnem s viacerymi ale ako tak citam tak to asi vazne nie je spravne ho nutit len ked on je taky sexi a to sa neda vydrzat. Diky vsetkym ktory mi napisali svoj nazor na moj prispevok.
fuck...to vy ste v skutocnosti taketo nadrzanee??? ...aa ja som doteraz stretal a mal same lamy panny co nic nechceli...saaak vy sa musite predomnou schovavat...aale teraz uz konecne...holka ako sa patri...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
je to skor k zaplakaniu, isto si fake...tak uz ti taku radost nespravim, ze by som ti napisal
ale ak nahodou mas co napisat k teme tak prosim...
veď ajtak nieko ako ty ako môže chcieť chlapa na vážny vzťah keď ti ide hlavne o ten sex ? nejdeš nejak proti sebe teraz ? ( iba ak by toto celé nebol fake, čo aj je )
no dobre moja.. tak si nas tu pobavila svojim nizkym IQ, mozes sa zase vratit do divociny
jasne, že sex patrí do vzťahu a nie len tam je to bežná súčasť človeka, kto tvrdí opak je zaťažení nejakou pseudomorálkou...hat roky nadvlády katolíckej dogmy a morálky robia svoje....možno ťa nechce a preto nechce ani sex
@jurko11
aký je súvis medzi láskou a sexom?? keď poznáš lásku nechceš sex??
otázka do diskusie je nejaká hranica na sex???
No. ako by som ti to povedala....v prvom momente som ta tipla tak na patnast rokov a stodvadsat kil...no ale tvarim sa ze tvojej fotke a veku verim. Vztah? to co je medzi tebou a tvojim "sracom" (vyborne meno pre osobu, ktoru milujes) nie je vztah, ale cisto TVOJA tuzba po sexe. Preco ho nutis do sexu, ked este nechce? Inak urcite ho odo mna pozdrav a odkaz mu ze ho odbivujem a chvalim za jeho pristup k veci. Zaostaly nie je on ale ty. Sex je o dvoch a ty sa skratka budes musiet rozhodnut, ci ti zalezi na jeho nazore a pockas alebo si najdes ineho.....Sak ta to s nim po troch dnoch aj tak nebavi...
fake alebo totalna jeblina. To co pouzivas za slovo, ze srac? Sa ani necudujem, ze s tebou nechce spat, vsak keby si otvorila na mna hubu by som sa dogrcal. A on zrejme tiez.
ak nie tak sex az po mesiaci az troch ci po roku je mi to jedno