Mávate také stavy ...ako to popísať Proste mam taký stav že by som robila si všetko ale ked to idem robiť tak si poviem enchce sami ...Proste uplny chaos neviem čo chcem Chapee ma ? lebo ja moc nie
ja aj viem co myslis lenm neviem tiez co napisat,teda viem co napisat ale nechce sa mi,uz je vecer a chce sa mi spat,ale este predtym sa asi pojdem najest,len neviem ci potom zaspim..majte sa..ficim off
jaj to sme braly na obcanke @7 nemas vsetkých tých optimista pesimista atd... alebo nejaky test že zistim čo som lebo si ymslym e soma si skzdeho kusok
Tak to sa mi tusim este nestalo... A inak v testoch mi vyslo ze som flegmatik A k definicii sangvinika - tusim ze rycho sa nadchne, ale nadsenie aj rychlo opada, nepreziva prilis hlboke pocity, je spolocensky, ma veselu povahu a tak
jasne, stava sa mi to strasne casto...vacsinou, ked si otvorim dokument cela nadsena, ze idem zas konecne nieco napisat a ked to uz mam otvorene, tak sa mi nechce
nemyslím že ide sa uciť a potom že naco .. ale mam proste v jednej chvily takú náladu žeby som robil 1 0000000 veci naraz a ked dojde na lamanie chleba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tomu sa povie kratochvílový zápal nadšenia
také maváju často sangvinici...
pohotovo sa vyrovnava s neuspechmi
silny,pohyblivy,velkorisy,energicky,iniciativny,samostatny
uz vies?
no ja som čistý cholerik
ale stáva sa mi to pomerne často...hehe
Tu leží moja manželka a ja doma odpočívam v pokoji!