júúj tá otázka tiež veľa vecí cd, budík, tanier (práve som dojedla, ale ešte tam je tak pc samozrejme a monitor a block a knihy a ceruzku a mp3 a knihy..kopu kníh..musím s tým už dač robiť
Tanier od ranajok, misku od obeda, šálka, pohár na perá, Dve kalkulačky, zošity skripta, dve 0,5l PET flaše, kľúče, nejaké papiere, notebook, a dekoračná kocka z plexiskla.
monitor, PC, strašne veľa káblov, klávesnicu, myš, repráky.. to asi vždy.
ako bonusový materiál tu mám obal od maste na exémy, batériu z foťáku, púzdro z foťáku, nabíjačku na baterky, pero, igelitku, obal od filmu, rubikovu kocku, obal od PowerBall-u knižku "Ako sa oblieka gentleman", knižku "Španielčina - konverzácia" učebnice, CDčká, mobil, webkameru, stolovú lampičku, lístky z autobusov...
Repráky, lampa, mikrofón, rozvrh, vreckovky, mobil, nejaké kéble, štetec, nožnice, lepidlo, vrchnák z lepu a ešte jedna časť lepidla , I-pod, takú nádobu s perami, štipec, sponka, pero, ešte jedno pero, taký úlomok z huslí, náramok, počítač, na počítači monitor, na monitore slúchadlá
web kameru, veľa CD a DVD+PC hry, minerálku, myš, podložku pod myš, repráky, osmrkané vreckovky, pevnú linku, slnečné okuliare, spinky, ceruzky, papiere, perá a nedojedený obed
takže: notebook, kniha (ktorá ho podopiera), repráky, iPod, mobil, malá postavička šmolka, mini švajčiarsky nožík, foťák, kábel k foťáku, kábel k iPodu, nabíjačka k iPodu, 6 hracík kocie, malú kovovú pištolku, ceruzky/perá/fixky, kvapky do nosa, kalendár, sluchátka k mobilu, tie žlté nalepovacie papieriky, špendlíky na nástenku, struhátko, guma, 3 trsátka, papiere/leták z pizzerie/taby/skicár/papierový blok, nabíjačka na mobil, ladička na gitaru, nožnice,...
to je asi tak všetko..a to všetko mám samozrejme pekne "uložené" podľa svojho systému
Momentálne toho nie je nejak veľa, upratovala som dnes xD
Lampičku, stolné zrkadlo, puzdro od šošoviek, vodu na šošovky, podložku pod myš s myšou, tri stojany plné pier, ceruziek a fixiek, nožnice, gumy na gumovanie a struhatka, náramok, odznak a v jednom zo stojanov je ešte zapichnutá dúhová vlajka
Neserte s takýmito témami.. Dáke knihy, papiere tam vidím, šijací stroj, CDčká a veľa veľa iných vecí ktoré mi pripomínajú toto - » www.lamer.cz/quote/16454...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1 cent
kopu učebníc a kníh
mobil
USB
kalendár
lístky na koncert
džús
kľúče
(a kopu zbytočností, ktoré menovať nebudem)
krowky
knihu english for business studies
diaľkové od telky
mobil
fľašu smirnoffky
mp3ku
fastum gel
notebook
peňaženku
CDčka
lístky do divadla
brnkátko
baterky
sluchátka
DVDčko
dojebatú dvd mechaniku
volakú malú gumenú loptu (WTF?)
stierače
a tak no..
kniha na autoškulu, zošit na kadečo , mobil, sluchatka, zicherka, vreckovky pouzite =D a vreckovky nepoužité
ako bonusový materiál tu mám obal od maste na exémy, batériu z foťáku, púzdro z foťáku, nabíjačku na baterky, pero, igelitku, obal od filmu, rubikovu kocku, obal od PowerBall-u knižku "Ako sa oblieka gentleman", knižku "Španielčina - konverzácia" učebnice, CDčká, mobil, webkameru, stolovú lampičku, lístky z autobusov...
a to tu mám ešte viac-menej poriadok
- klávesnicu
- myš
- podložku
- čítačku kariet
- USB hub
- modem
- repráky
- lampičku za monitorom
- popolník
- cigarety
- zapaľovač
- podložku pod pohár
- pohár s kávou
- box s DVD
- box s CD
- utierky na čistenie monitora
- kalkulačku
- 4 trhacie bloky (lepky)
- mobil
- domáci telefón
- MP4 player
- MP3 player
- BT handsfree k MP4
- USB plazmovú guľu
- 3 perá
- 10 fixiek
- nožnice
- 3 USB kľúče
- ext. USB HDD
- dve fotky
- jeden foťák
- injekcie s inzulínom
- malý ´šroubovák´
- veľký krížový ´šroubovák´
- lyžičku
- sadu batérii AA
- sadu batérii AAA
- univerzálnu nabíjačku na batérie
Repráky, lampa, mikrofón, rozvrh, vreckovky, mobil, nejaké kéble, štetec, nožnice, lepidlo, vrchnák z lepu a ešte jedna časť lepidla , I-pod, takú nádobu s perami, štipec, sponka, pero, ešte jedno pero, taký úlomok z huslí, náramok, počítač, na počítači monitor, na monitore slúchadlá
To by bolo všetko
inak teraz len Milu a nejaku knihu..
to je asi tak všetko..a to všetko mám samozrejme pekne "uložené" podľa svojho systému
Lampičku, stolné zrkadlo, puzdro od šošoviek, vodu na šošovky, podložku pod myš s myšou, tri stojany plné pier, ceruziek a fixiek, nožnice, gumy na gumovanie a struhatka, náramok, odznak a v jednom zo stojanov je ešte zapichnutá dúhová vlajka
Lampu
redbull cola
nejaky detox drink
lopticku
noz
drziak s ceruzkami
drziak s listkami na kolotoc
mp3
tazitko
nejaku elektronicku picovinu ktora neviem co je lebo som necitala navod
mobil
orezavatko