čítala som tú knihu,takže moja chabá pamäť si možno niečo zapamätala. takže skúsim niečo vypotiť. tá jeho matka (neviem meno,to niekde nájdeš) ho mala veľmi rada už len preto,že všetky peniaze čo mohla, poslala jemu, záležalo jej na ňom rovnako tak,ako jej dcére, ktorá sa aj kvôli tomu,že potrebujú peniaze,chcela vydať za bohatého muža (nevzali sa nakoniec). ked matka prišla za raskoľnikom kvôli tej svadbe, bolo to po spáchaní zločinu,videla syna v dosť biednom stave,keďže podľa môjho skromného názoru bol schizo dosť sa pre neho trápila a chcela mu pomôcť, no on sa k nej spočiatku nemal, hneval sa,že chce dcéru vydať aj pre to,aby on mohol študovať a slušne žiť (raskoľnikov odišiel zo školy,bol na tom biedne,celá ich rodina). matka sa trápila, ustavične ho s dcérou navštevovala a chcela mu pomôcť. ochorela z toho tuším a keď sa jej syn dostal do väzenia (lebo zas podľa mňa,ale terza už asi fakt nemal guráž na vraždu,hoci si to myslel a kebyže netrepal blbosti,dostal by sa z toho v pohode), dcéra a raskoľnikov priateľ si vymýšľali, prečo neprišiel a tak, nakoneic jej tuším povedali pravdu an eviem ako skončila jeho matka, neviem či som ti pomohla, toto tu je tak 90% pravda,ale neručím za to, aj keby to nebola rpavda, teoreticky to tak mohlo byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak skus referaty alebo tak
Jediné,čo som našla bolo jej meno