99,99% slovakov do minuleho tyzdna ani nevedelo co nejaky charlie hebdo je, takze ci som proti nemu alebo za neho je totalne irelevantne a mam to v pici, nech sa tam strielaju ked chcu, ich vec
samozrejme, že je katastrofa čo sa tam stalo, ale proste rieši to celý svet, namiesto toho aby sa ľudia zamysleli nad tým, že denne zomierajú stovky ľudí, detí, matiek ..
takže možno by sa ľudia namiesto oplakávania 17 ľudí, mohli snažiť niečo urobiť s tým hromadným umieraním
ešte raz- SAMOZREJME, ŽE AJ TO JE VEĽKÁ TRAGÉDIA A TREBA POTRESTAŤ VINNÍKOV
a nereagujte na mňa, je to môj názor, a fakt nemám chuť tu s niekým o tom polemizovať
Keď sa im nepáčilo, čo píšu a kreslia, mali zorganizovať protest alebo podať oznámenie, ale nie zabíjať ľudí. Určite však nebudem teraz velebiť nejakú redakciu nejakého Charlie Hebdo.
Je mi to jedno, osobne mi ich "vtipy" smiešne ani vhodné neprišli ale sám veľmi dobre viem, že každý má iný druh humoru a možno ich karikatúry svoju cieľovú skupinu našli. Čiže nemám nič proti.
V každom prípade na strane islamistov nie som v žiadnom prípade, nakoľko čo sa tých karikatúr tak tie najdehonestujúcejšie karikatúry boli smerované práve na kresťanstvo a potom trochu na judaizmus a na islamistov boli tie karikatúry asi najmiernejšie. Ale tak keď á niekto tak hrozný život, že musí svoje náboženstvo šíriť násilým, lebo z neho ostatní aj tak grcajú tak budiš. Veď máme multi kulti
Islamskí militaristi zavraždili 12 novinárov za to, že zverejňovali karikatúry proroka Mohameda ako krvilačného barbara. To je ako znásilniť 12 detí aby ste dokázali, že nie ste pedofil.
@suzanne11 celé sa mi to nejako nezdá, teda tie vraždy boli, ale akokeby chceli z toho čo najviac vyťažiť. Neviem odkiaľ som počul tie správy, ale dávali to ako senzáciu, že Charlie Hebdo si už môžete kúpiť aj na Slovensku... :/
@warble
nejde len o 17 ľudí, ide o myšlienku a všeobecne o dlhodobý spoloč. problém
a keď nechceš aby na teba niekto reagoval tak to asi nedávaj verejne nie?
@dannyd14 bohužiaľ, žijeme v politickom systéme ktorý umožňuje robiť si srandu z ČOHOKOĽVEK. Keď sa ti to nepáči, presťahuj sa do Číny alebo zvrhni vládu a vyhlás sa všemohúcim diktátorom a zruš slobodu slova, lol.
mna sa to dotklo, a to mi nepride luto len tak hocikoho.
preto, lebo i ja si rada robim humor zo vsetkeho, nevidim hranice kedy je nieco uz nie smiesne ale surovo urazlive a navyse, byt karikaturistkou bol moj sen
islam a vsetko "to blizkovychodne
" do europy nepatri a ktora krajina si to nestihla vcas uvedomit a teraz na to doplaca
Som proti samozrejme ze je mi luto tych ludi ale mozu si zato sami nemali provokovat ich kulturu. A po utoku tlac veselo pokracuje. Provokuje niekto budhistov? Nie. Spachali niekedy budhisti teroristicky cin? Nie. Netreba sa starat do druhych kultur.
Papez to dnes vyjadril dost trefne - ze ak si niekto robi srandu z cudzieho nabozenstva nemoze necakat protiutok, aj ked toto bol extrem...a ludia nech si nemylia slobodu slova s tym ze mozu pisat co chcu bez toho aby niesli nasledky...
samozrejme je fakt kruté, že ich tam išli vystrieľať, ale na druhú stranu....keď viem, že v klietke je vyhladovaný lev, tak do nej asi nevleziem...čiže keď viem, ako sa oni urážajú a ako reagujú, tak ich nebudem provokovať...tá redakcia jednoducho nemala rozum
popravde som sa o tom dozvedela až po tej kauze vo Fr. ale tak sranda je sranda
na jednej strane chápem, že standa o náboženstve je braná dosť negatívne ale tak čo je na tom, že si niekto spraví vtip o nejakom bohovi? ved sa zasmejem a idem dalej, alebo ked uráža môjho boha tak to ani nečítam
a @32 je fakt, že to možno prehnali, ale tak mali platiť pokutu alebo ja neviem ísť sedieť na pár dní nie hned ich vystrieľať omg, keby sme strieľali každého, kto urazí niekoho boha tak vyhynieme skôr ako vyhynuli dinosaury -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
samozrejme, že je katastrofa čo sa tam stalo, ale proste rieši to celý svet, namiesto toho aby sa ľudia zamysleli nad tým, že denne zomierajú stovky ľudí, detí, matiek ..
takže možno by sa ľudia namiesto oplakávania 17 ľudí, mohli snažiť niečo urobiť s tým hromadným umieraním
ešte raz- SAMOZREJME, ŽE AJ TO JE VEĽKÁ TRAGÉDIA A TREBA POTRESTAŤ VINNÍKOV
a nereagujte na mňa, je to môj názor, a fakt nemám chuť tu s niekým o tom polemizovať
podobne uvazujes ako ja- tiez nie som na ničej strane v tomto pripade
V každom prípade na strane islamistov nie som v žiadnom prípade, nakoľko čo sa tých karikatúr tak tie najdehonestujúcejšie karikatúry boli smerované práve na kresťanstvo a potom trochu na judaizmus a na islamistov boli tie karikatúry asi najmiernejšie. Ale tak keď á niekto tak hrozný život, že musí svoje náboženstvo šíriť násilým, lebo z neho ostatní aj tak grcajú tak budiš. Veď máme multi kulti
Islamskí militaristi zavraždili 12 novinárov za to, že zverejňovali karikatúry proroka Mohameda ako krvilačného barbara. To je ako znásilniť 12 detí aby ste dokázali, že nie ste pedofil.
maju nejaku pomylenu logiku alebo čo
uz aj ideme kupovat
nejde len o 17 ľudí, ide o myšlienku a všeobecne o dlhodobý spoloč. problém
a keď nechceš aby na teba niekto reagoval tak to asi nedávaj verejne nie?
@dannyd14 bohužiaľ, žijeme v politickom systéme ktorý umožňuje robiť si srandu z ČOHOKOĽVEK. Keď sa ti to nepáči, presťahuj sa do Číny alebo zvrhni vládu a vyhlás sa všemohúcim diktátorom a zruš slobodu slova, lol.
preto, lebo i ja si rada robim humor zo vsetkeho, nevidim hranice kedy je nieco uz nie smiesne ale surovo urazlive a navyse, byt karikaturistkou bol moj sen
islam a vsetko "to blizkovychodne
" do europy nepatri a ktora krajina si to nestihla vcas uvedomit a teraz na to doplaca
na jednej strane chápem, že standa o náboženstve je braná dosť negatívne ale tak čo je na tom, že si niekto spraví vtip o nejakom bohovi? ved sa zasmejem a idem dalej, alebo ked uráža môjho boha tak to ani nečítam
a @32 je fakt, že to možno prehnali, ale tak mali platiť pokutu alebo ja neviem ísť sedieť na pár dní nie hned ich vystrieľať omg, keby sme strieľali každého, kto urazí niekoho boha tak vyhynieme skôr ako vyhynuli dinosaury -.-