Problem vyzera asi nejak tak, že ked si spustim Facebook na Mozile ten chat v rohu mi vobec nereaguje. Ked mi niekto napise, vobec mi to nezobrazi, ked na neho klikam nic sa nedeje, ani mi neotvori zoznam ludi ktori su online... Brat je na FB cez mozilu n
Myslím si, že problém nie je ani v tvojom kompe, ani v mozille, ale v tom, že facebook niekomu ide a niekomu nejde. Možno budúci týždeň to tebe bude fungovať a jemu to nepôjde... To je Facebook, vždy človeka prekvapí, či ide alebo nejde
@duriman bohužial, ja mam taku spolusediacu, ktora sa neprihlasi na icq a nemam ju ako kontaktovat (pokial jej nezavolam, ale ja jej volam furt ked je sama so svojim priatelom a...) .. aj mna serie že to mrzne ale teraz ma serie že to nejde vobec
@sandy114 opravujem sa, mám aj ja nejakých ľudí na FB čo mám len tam a inak ich nemám ako kontaktovať, no keď nemusím, nepoužívam ho... radšej sa dám "offline" aby som si mohol pokojne a nerušene dokončiť upozornenia a novinky na nástenke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov