asi pred 2 dnami som si na fb nastavila nech ma vidi iba 1 priatel a pre ostatnych nech som offline a teraz si to chcem nastavit aby ma zase vsetci videli a nejde mi to v pravo dole mi ukazuje chat/ (0) a ked na to kliknem hore je take jak koliesko a vzdy
teraz som si vo vyhladavaci v chate otvorila kazdeho koho mam v priateloch a nastavila nech som prenho online a dole mi pise chat / ( 9) a ked to otvorim je to prazdne takze viem iba ze 9 ludi je prihlasenych ale neviem kto
@leilynka Keď si dáš vpravo dole koliesko tak tam si dáš go online, alebo ak si ich rušila, daj si dole v čete ich meno, klikni si na neho a tam daj: Byť online pre....
to som robila ale nejde mi to ked kliknem na to koliesko nic sa nestane a teraz som zistila ze ked sa prihlasim na pc cez brata tak mi vsetko ide ale ked zapinam pc a sa prihlasim cez svoje meno tak kazdy kto sa prihlasi tomu nejde chat teraz neviem uz vobec ze co mam robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov