Poznám jednu fajin dvojposchodovú drevenicu,je v hore,je tam elektrika,voda,vírivka,bazén,sauna,kuchyňa,krb,sklad vín.....a nie je ani drahá...ale asi ti moc nepomôže kedže si z KE a tá chata je v TN...
@rainbowwarrior ježiš ,milujem také decká čo sú za internetom a veľké reči ale keby som ho stretol dám ti facku a beháš za matkou. Zmizni ,nezaujímaš ma.
no začal si zháňať dosť neskoro, zvlášť ked ide o silvester, väčšina tých lepších je už od júla rezervovana odporučam použiť google a volať volať volať....aj 50 obvoláš kym dačo vybavíš
@swaan nemá vlastnú webstránku ani nie je nikde na nete čo ja viem,len ju poznám od známych,vlastní ju bývalého švagra brat....môžem sa jeho max. spýtať....
Môžeme vrelo doporučiť silvestrovský pobyt v Duchonka Land-e. Nádherná výzdoba, dokonca sme dostali aj silvestrovské masky čo sa nám k nálade hodilo.
Chutná domáca kuchyňa nás hýčkala celý čas pobytu.Majitelia podporili skvelú atmosféru svojim prístupom ku kvalite služieb. Doporučejeme. » stretavky-silvester.duchonkaland.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@swaan keby tu bol, nebola by si tu...prepáčte pani kráľovná že som vás urazil...s tým že som si spravil srandu, ešte raz prepáčte mi to, prosím...
FUCK OFF...
dement....
@rainbowwarrior ježiš ,milujem také decká čo sú za internetom a veľké reči ale keby som ho stretol dám ti facku a beháš za matkou. Zmizni ,nezaujímaš ma.
ale my sme raz boli tu
» www.peknachata.szm.com/...
V okolí toho moc nie je, ale ta chata vyzerá celkom pekne Teda vlastne je super
Chutná domáca kuchyňa nás hýčkala celý čas pobytu.Majitelia podporili skvelú atmosféru svojim prístupom ku kvalite služieb. Doporučejeme. » stretavky-silvester.duchonkaland.sk/...