AHoj mam problém mám priateľa s ktorým sme boli zavolaný na chatu súčasne kedy aj na gulašku len ja vtedy robím tak chce isť sam zvláštne však je ked som povedala že si prácu zruším tak povedal že áno že pojdeme aspoň ku nam na gulašku a na chatu kašleme
Ako tomu nechapete? Pekne povedane. Su dve miesta kde sa da ist. Bud niekde na gulaš alebo niekde na velku chatu. Chalan bez caji by siel na chatu, ale kebyze ide aj dievca tak na chatu radsej nie len na gulaš.
@lady_es Ja by som ho poslal samého na chatu a potom by som sa tam nečakane objavil. Na reakcii by sa v ideálnom prípade všetko krásne ukázalo. Ledaže je čávo sakra dobrý herec...
nie, neznamená to vôbec nič, je normálka že jedinec sám chce ísť niekde kde je živo, kde je párty atd, a zatial čo pár chce byť niekde osamote, na romantickejšom mieste, kde sa bude venovať len sebe navzájom
prečo hľadáte veci aj tam kde nie su?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
prečo hľadáte veci aj tam kde nie su?