ľudia,a hlavne baby, prosim vysvetlite mi, prečo keď je nejaká chatovačka, kde idú aj chalani aj baby a je tam alkohol, tak baby si hneď(no možno nie hneď) vypijú trošku a v určitom bode, keď nie sú poblízku chalani, tak začnú mať depky, resp. sťažovať sa
Aspon vidite, jak ste vsetci do jedneho zadepkovani!!! Do oci si nepoviete svoje pocity, uvolinte sa az po alkohole a vsetky utrapy lezu z cloveka von!
ja ziez nepijem,a dokazem povedat setko co chcem bez alkoholu, len ma stve, ze sa pride na chatu vybalia sa veci,zacne sa pit, a potom ked nie je nikto nablizku tak baby "medzi nami dievcatami" sa zacnu sebe "spovedať" ako som hore uviedol...a ked to pocujete, dokaze to skazit cast, ak nie cely vecer minimalne vam..
pocuvaj typek chcela by som vidiet teba v mojej kozi mna chalan udrie vela krat a ja ho stale lubim aj ked viem ze raz sa to nemusi skoncit modrinou a este stale sa s nim snazim rozpravat a riesit to cestou ktora obchadza nasilie ale ludia ktory zastavaju ze zena si obcas zasluzi po papuli niesu ludia a vzdy je dovod aby clovek ovladal svoj hnev ibaze v tom brani vacsinou alkohol a chlap je potom ako med kym............a znova ti da po hube
Ja by som to vedela asi jedine vysvetlit tak, ze ony si vlastne uvedomia, ze ani tak neceli pit. Ze vlastne pili len preto aby urobili dojem alebo co, a potom si uvedomia, ze to nebol najlepsi napad. Chcela by som sa opytat, ze ci sa tie dotycne opiju, alebo si daju len tak do nalady?
no mne sa to este nestalo zeby dajaka moja kamoska po vypiti daco take robila( vylievala si srdce)... ja mam skor skusenosti s chalanmi, ze su az nebezpecne agresivni a dotieravi...a su dokonca skchopni zbit svojho najkamosa len koli somarine
Mne sa to este nestalo, vzdy ked idem na chatu sa rozjebeme jak dive svine, chalani baby, zabavame sa, robime kraviny... Behame holy po vonku a ja neviem... A ked uz nevladzeme ideme spat...
Musim suhlasit Co vam tu jebe seckym ? To jake mate chaty ? Kurwa lol
Ked ideme na chatu, nech je nas co najvacsa nosa, zebere sa kopa chlastu, nejaka poradna hudba, cim silnejsi reprak tym lepsie a ideme O com to je aby som sa tam na chate niekomu vylieval. Ja si idem na chatu zresetovat hlavu, poradne sa vyblaznit a oddichnut si od tohto stereotipneho mestskeho zivota. Co mozem robit cez weeekend v meste ? Pojdem do baru , dam alebo nedam nejaky chalst a co potom na disko ? No jasne, lenze secky uz mam oblozene a je to stale o tom istom
A ked sa na chate stretnu ty spravny ludia neni o com Milujem tie sobotnajsie rana jak su seci rozjebany na srot, jak sa seci tackaju bez ducha po chate a hovora to bol vecer To je ono. Ne aby som dosol a vilieval si svoje pocity lol. Ozaj vas nechapem.
Najlepse su stare chaty, zadny luxus, jedna ele zastrcka na jednu izbu, secko vrzgoce, sporak z 70 rokov, nejaka slusny areal aby sa dalo byt co najvac venku a ideme
Neznasam chaty tipu ze krasna chata, secko jak nove, televizor secko. Potom tym ludom jebe, cez den su pichnuty vnutry, rozlozne notebooky, zapnute televizory a nic sa nerobi. Take chaty su o nicom. Na hentych starych neni inaksa moznost len byut co najvac vonku a robit bordel. Ne kvasit na zadku.
Osobne mam silno este rad chaty bez elektriky, nemaju chybu. Dojdem vypnem mobil a tak si oddychnem ako nikdy.
ja poznám jednu o ktorej sa dá povedať že keď si vypije je pitcha doslova. Začne depkovať a len aby okolo nej lietal každý ako pako. Môžem viete čo také ženy. Nikdy viac ju neberem na chatu ale nedajbože do mesta dakam. Mám kamarátky našťastie ktoré mám rád a keď si vypijú vedia kedy majú dosť a bavia sa s polu s nami. Sem tam nám nevidá a skončíme v postely no vždy lepšie ako obskakovať ju keď bude plakať predsa... Záver: keď je raz niekto chujko, nebudem ho brať tam kde sa má človek baviť, lebo človek nečlovek je to nanič potom. Možno to vyznie kruto, ale keď má niekto problém, má ho vydiskutovať v kľude pri kofolke alebo kde nie? Je to lepšie pre oboch.
Btw reakcia na It-a: kamoš má chate bez elektriky a vody, dá sa povedať že 4 steny so strechou pri lese To je žúúúžo
no akože,plač a všetky s tým suvisiace veci som na chate ešte nezažila...zíde sa dobre známa partia, flaska na osobu , jedna vodná fajka+tabak(trávu nie, sme proti halucinogénnym látkam) ohník, hudba na pecky a blízko rieka...a ide sa na vec...spoločné fotky, falošný spev, trápny tanec, a ku koncu diskusia o svete,aktualitách...a ráno upratovanie s opicou(ako u koho)to je chatovačka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja vobec nepijem a je mi nenormalne super..
Musim suhlasit Co vam tu jebe seckym ? To jake mate chaty ? Kurwa lol
Ked ideme na chatu, nech je nas co najvacsa nosa, zebere sa kopa chlastu, nejaka poradna hudba, cim silnejsi reprak tym lepsie a ideme O com to je aby som sa tam na chate niekomu vylieval. Ja si idem na chatu zresetovat hlavu, poradne sa vyblaznit a oddichnut si od tohto stereotipneho mestskeho zivota. Co mozem robit cez weeekend v meste ? Pojdem do baru , dam alebo nedam nejaky chalst a co potom na disko ? No jasne, lenze secky uz mam oblozene a je to stale o tom istom
A ked sa na chate stretnu ty spravny ludia neni o com Milujem tie sobotnajsie rana jak su seci rozjebany na srot, jak sa seci tackaju bez ducha po chate a hovora to bol vecer To je ono. Ne aby som dosol a vilieval si svoje pocity lol. Ozaj vas nechapem.
Najlepse su stare chaty, zadny luxus, jedna ele zastrcka na jednu izbu, secko vrzgoce, sporak z 70 rokov, nejaka slusny areal aby sa dalo byt co najvac venku a ideme
Neznasam chaty tipu ze krasna chata, secko jak nove, televizor secko. Potom tym ludom jebe, cez den su pichnuty vnutry, rozlozne notebooky, zapnute televizory a nic sa nerobi. Take chaty su o nicom. Na hentych starych neni inaksa moznost len byut co najvac vonku a robit bordel. Ne kvasit na zadku.
Osobne mam silno este rad chaty bez elektriky, nemaju chybu. Dojdem vypnem mobil a tak si oddychnem ako nikdy.
Btw reakcia na It-a: kamoš má chate bez elektriky a vody, dá sa povedať že 4 steny so strechou pri lese To je žúúúžo