Je to len môj pocit alebo je to tam vážne prepchaté úchylmi
ale k veci
stretli ste tam už niekoho s kým ste si dobre pokecali a tak?? či tiež len sami úchyl
tam som ešte nebola ale minule som bola na omegle a tam ma nejaký amík ktorý tvrdil že je gay volal nigga a vravel že nás ich armáda rozstrieľa na prach
ja som tam dostal ban ešte som sa ani nepripojil pomaly zvedavosť nedala... napájam sa... odhodlal som sa zapnúť kameru a hneď mi to píše že mám ban... asi tam nejaký kretén na moju IP ukazoval brko (čo ja viem? )
stretla som tam jedneho chalana z anglicka piseme si viac ako rok a ma aj prist sem na slovensko takze isto su tam neni len uchylaci daju sa tam najst super ludia
s veľmi ľuďmi som si tam super písala.
Kamarátka dokonca jeden poslal z Anglicka aj darček, nejaký muzikál, tá z toho bola neskutočne šťastná
A väčšinou narazím na týpkov s gitarami, spievame si alebo na britov a ja im tam skáčem keď začnú hovoriť s accentom
stretla som tam uz aj v pohode ludi a babu,ktorá si ma pridala na akype a tancovala mi na webke. nádherná :3
no ale ak si chceš s niekým takto normálne pokecať,pouzi omegle. je tam vyrazne menej penisov
my sme tam chodili s kamoškou a narazili sme na strašne veľa týpkov s ktorými sme super pokecali, alebo nám hrali na gitaru a s jednými sme volávali aj potom na skype, učili sme ich po slovensky ale už sme tam strašne dlho neboli, tak asi sa to odvtedy zmenilo
ale nájde sa tam aj sem-tam niekto normálny! s jedným talianom sme sa tam skamošili velice...a raz som dobre pokecala s jedným portugalčanom, ktorý bol až neuveriteľne normálny a skvelý......
Dnes som to vyskúšal (dlho som sa učil matematiku, potreboval som vypnúť).
Skúsenosti:
- ani jeden nahý, masturbujúci chlap
- väčšine sa so mnou nechcelo komunikovať, len som pozdravil a už ma prepínali
- skúsenosť to bola nudná, s jednou češkou som si vymenil zopár správ, inak nič...
Skúsil som aj iné stránky
Omegle:
- otras, veľa masturbujúcich ľudí na webke
- pri písaní som sa nudil, z 20 pokusov to bolo len jedno fajn, krátke písanie
Sharedtalk:
- najlepšie skúsenosti
- nikto masturbujúci, nikto divný
- písať som neskúšal s nikým, len pokec cez mikrofon
- fajn pokec s jedným chlapíkom
- jedno dievča si ma pridalo na skype a pozvalo do skupinovej konverzácie, bolo nás tam okolo 15... hrala sa jedna hra, už som ju pred tým hral na jednej konfere a nebavila ma, tak som po chvíľke skype vypol... ale bolo to zlaté
@koprdil uuu si sa do toho riadne pustil máš u mňa malé bezvýznamné plus ... ale nie vážne ... dobre sa to čítalo a ten Sharedtalk ani nepoznám .... nuž vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Kamarátka dokonca jeden poslal z Anglicka aj darček, nejaký muzikál, tá z toho bola neskutočne šťastná
A väčšinou narazím na týpkov s gitarami, spievame si alebo na britov a ja im tam skáčem keď začnú hovoriť s accentom
no ale ak si chceš s niekým takto normálne pokecať,pouzi omegle. je tam vyrazne menej penisov
Skúsenosti:
- ani jeden nahý, masturbujúci chlap
- väčšine sa so mnou nechcelo komunikovať, len som pozdravil a už ma prepínali
- skúsenosť to bola nudná, s jednou češkou som si vymenil zopár správ, inak nič...
Skúsil som aj iné stránky
Omegle:
- otras, veľa masturbujúcich ľudí na webke
- pri písaní som sa nudil, z 20 pokusov to bolo len jedno fajn, krátke písanie
Sharedtalk:
- najlepšie skúsenosti
- nikto masturbujúci, nikto divný
- písať som neskúšal s nikým, len pokec cez mikrofon
- fajn pokec s jedným chlapíkom
- jedno dievča si ma pridalo na skype a pozvalo do skupinovej konverzácie, bolo nás tam okolo 15... hrala sa jedna hra, už som ju pred tým hral na jednej konfere a nebavila ma, tak som po chvíľke skype vypol... ale bolo to zlaté