Poznám sa s jedním chalanom po telefone asi pol roka pred mesiacom sme sa naživo stretli mne sa strašne zapáčil a oblubila som si ho myslím že aj on mna.Boli sme vnku len mi dvaja kecali vykusovali sa a ta.potom asi po 3 dnoch sme boli spolu piť aj s jeho
ja neviem,som asi vážne zaostalá,ale to je akože bežné keď sa baba s chalanom bozkáva cielene ´´len tak´´? Bez toho aby spolu chodili alebo aby vedela,že ju má ten chalan rád?!
presne tak, pockaj, ale velmi si ho nepripustaj k telu, chapes, bozkavanie ok, ale nic viac... uvidis ako sa bude spravat a ked zacne na teba tlacit, kasli na neho. Vela stastia
nejde mu o sex...preco si to myslis...myslis ze len koli sexu by mu na tebe zalezalo???...mal proste nejake tie vztahy a po case sa rozpadly...a teraz akoze mal cakat na teba kym namoci ci ako???
Filippp3:tak aj ja som mala nejaké tie vstahy ako hovoríš ty a sú z toho reči že som k*rva*
ale za peniaze som v živote nnešla a tých vstahou nebolo až tak moc..... ale tura a okolie NM tak tam každý si na každého vymýšla blbosti... ale jeho kamoši mi hovorili zas že taký neni a tam kde býva sú určitý ludia ktorý hovoria zase inšie
preboha tak ja uz vobec nechapem co tu riesi...tak s nim rovno neskac do postele a uvidis alebo sa s nim vyspi a ak sa na teba vykasle tak tiez uvidis jak na tom si.... tiez logika pytat sa to ludi ktori to mozu aj posudit ..ako keby sme vas poznal..sakra to mame z kade vediet aky je
Blink: a ty sa furt len zapajas, aby si mohol povedat, ze to bolo tisickrat rozoberane? skus sa cez to prehryzt a ked ti to tak strasne vadi, tak nepis do diskusie...kazdy ma ine, ehm..."probemy"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale taraz k veci...To uvidis casom,ale radsej si daj pozor
ale za peniaze som v živote nnešla a tých vstahou nebolo až tak moc..... ale tura a okolie NM tak tam každý si na každého vymýšla blbosti... ale jeho kamoši mi hovorili zas že taký neni a tam kde býva sú určitý ludia ktorý hovoria zase inšie
p.s. to akoze neutocim na teba,hej?...peace