Poznam ludi co boli zhypnozizovani a dozvedeli sa o sebe veci ktore nevedeli a chceli vediet... verim ze to funguje... ale mam s toho strach... z pocitu ze sa nebudem mat pod kontrolou a ten psycholog mi moze aj ublizit.. co ak ma nevrati spet do normalu okrem toho, moze to zneuzit a vypocut si sukormne veci ohladom mna alebo mojej rodiny
neviem ...lebo to nie je len tak nechat sa zhypnotizovat ...moze sa nieco stat a co potom...ale urcite by som chcela vidiet ako hypnotizuju niekoho ineho
nuz ako vidim, je to velka bieda...vecsina z vas ma vyrazne skreslenu predstavu o hypnoze. Nemyslite si, ze ked upadnete do hypnozy tak na prikaz budete stvarat nezmysly a vykecate aj najtajnejsie tajnosti. Aj pri hypnoze sa totiz zachovava urcity ochranny mechanizmus, a je velmi pravdepodobne, ze ked neico odmietnete urobit v bdelom stave, tak rovnako sa vzopriete aj danej sugescii v hypnoze.
Samozrejme, vyskytli sa urcite extrmne pripady(u osôb so schopnostou upadnut do velmi hlbokej hypnozy), kde sa ludia takmer uplne a dokonale odovzadali sugesciam, ale taketo pripady su velmi velmi zriedkave.
Hoci cistocne sa da zhypnotizovat väcsina ludi, len male percento ludi dokaze upadnut do hlbokej hypnozy(je schopne vysokeho stupna hypnability).
Byt zhypnotizovany neznamena bezpodmienecne o sebe nevedeit stvarat hluposti na prikaz!! Takto to vykresluju len kadejake filmy a "popularne" zdroje.
@socrates Máš pravdu...väčšina ľudí si tu hypnózu vykresľuje ako kúzlo Imperius z Harryho Pottera Horšie veci ako pri hypnóze robí človek, keď je opitý alebo má tzv. flash...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Samozrejme, vyskytli sa urcite extrmne pripady(u osôb so schopnostou upadnut do velmi hlbokej hypnozy), kde sa ludia takmer uplne a dokonale odovzadali sugesciam, ale taketo pripady su velmi velmi zriedkave.
Hoci cistocne sa da zhypnotizovat väcsina ludi, len male percento ludi dokaze upadnut do hlbokej hypnozy(je schopne vysokeho stupna hypnability).
Byt zhypnotizovany neznamena bezpodmienecne o sebe nevedeit stvarat hluposti na prikaz!! Takto to vykresluju len kadejake filmy a "popularne" zdroje.