Viem,že je to hlúpa téma,ale chcem sa spýtať či by ste nemal niekto záujem o nohavice,poslala by som dobierkou,nenosím ich ani som ich nemala,proste mi nesadli a už som ich nevymenila,pošlem aj foto (v zaujme)
@trubka91 tak mali by ste vážny záujem ?
mám troje nohavice ( jedny rifle,ďalšie sú ružovej farby a fialovej farby ) napíšte ak máte záujem môžme sa dohodnúť rýchlo na cene (lacno) a pošlem vám dobierkou,len stačí napísať !
@sisel tak mali by ste vážny záujem ?
mám troje nohavice ( jedny rifle,ďalšie sú ružovej farby a fialovej farby ) napíšte ak máte záujem môžme sa dohodnúť rýchlo na cene (lacno) a pošlem vám dobierkou,len stačí napísať !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty