mne sa stredovek paci...rytieri a tak..sice chlapi boli k zenam prasce, ale k princeznam nie ale proste neviem ,mna ta doba fascinuje aj ked pravdepodobne by ma upalili za moje nazory,ale tak no
bola tam pekna architektura a tak ale nechcela by som tam zit. v dvanastich by ma vydali za padesiatrocneho deduska, moje light feministicke nazory by neboli akceptovane a zrejme by ma aj upalili... a predstavte si taky dvor krala slnko-kupali sa tak raz rocne a osobne pachy sa prekryvali tazkymi vonavkami...fuj...
jasne ale jedine ako viking alebo templar,kriziak alebo assassin jednoznacne nie ako normal rolnik ani ako kral (nuda a demencia ) cize by som chcel ale jedine ak by som bol nieco z vyssie uvedenych
Ale v rannom, byť chlap, Slovan, pohan, bojovať za národ, byť obávaný bojovník, schovávať sa v lesoch, riekach, močariskách a všelikde v slovanskej prírode. Júúúú!
Ale mať zdravie a tak. Ešte veľa vecí by trebalo k tomu dodať...
Ľudiaaa, čo sem hneď všetci pletiete kresťanstvo?! Veď to je tu až od 9.storočia. To by vás ešte neupálili len tak. To by ste sa s nepriateľmi nabodávali na koly.
@mielikki No však (a ja by som radšej bola chlap aj teraz , ale umrieť v boji za svoj národ je predsalen lepšie, než teraz preto, že nejaký idiot, čo sa vyvaľuje v prachoch rozhodne, že bude vojna a budú umierať ZAŇHO nevinný ľudia.
No však ale ja by som žila u Slovanov! Však som Slovanka.
hm...upalenia? stredovek? palenie na hranici je zalezistost najma novoveku
aaa asi by som vtedy nechcela zit, ale pozriet sa tam to j najlepsie 12. storocie dvor Eleonory Akvitanskej (@holyknight krasny prototyp zeny, ktora neposluchala) alebo 13. storocie a casy Blanky Kastilskej (zena, ktora zrejme posluchala ale muza mala omotaneho okolo prsta:p)
v stredoveku mali zeny vacsiu moc ako v novoveku, boli slobodnejsie...
stredovek? ťažké... byť upálená z kacírstva, prenasledovaná atď... To by asi nechcel nikto, že? Ale na druhej strane do tejto doby určite nepatrím... Rada by som sa vrátila do starších čias, ale stredovek je priveľký extrém
ani ne.....neviem proste teraz tato doba sa mi zda lepsia aj ked neni uplne najlepsia ....ale tak zase v stredoveku by som nemala to vsetko co mam teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale rád by som si to vyskúšal, aké to je. Ak by som udvihol meč a brnenie, tak by som rád bojoval, nech padnem aspoň v boji XD
ale take stredoveke japonsko... kludne
Ale mať zdravie a tak. Ešte veľa vecí by trebalo k tomu dodať...
No však ale ja by som žila u Slovanov! Však som Slovanka.
@sakul
aaa asi by som vtedy nechcela zit, ale pozriet sa tam to j najlepsie 12. storocie dvor Eleonory Akvitanskej (@holyknight krasny prototyp zeny, ktora neposluchala) alebo 13. storocie a casy Blanky Kastilskej (zena, ktora zrejme posluchala ale muza mala omotaneho okolo prsta:p)
v stredoveku mali zeny vacsiu moc ako v novoveku, boli slobodnejsie...