a uz ani neviem, co je normalne, ale mozem povedat, ze som stastna prestastna, ze som sa nenarodila o 5-10 rokov neskor, lebo v 12tich sme s chalanmi hrali futbal a v 15tich sme chodili tak do cajovne maximalne..
Sú to hlúpe deti. Tie ani nevedia, čo je to ľúbiť (samozrejme tým nemyslím "lásku" k rodine) keďže ešte nie sú mentálne vyvinuté. Už len to že píšeš, že mala 12,5 o niečom hovorí : )
čo ja viem? Dnes je homosexualita normálna, tranzvestiti sú považovaný za normálnych. Prečo by teda deti ktoré si navzájom masturbujú nemali byť normálne?
O čom kecáte?? Ja som to nebol. Založil som toto vlákne pretom lebo sa mi o tom zdôveril jeden kamarát a viac ľudí mi na to hovorilo, že to je normálne... No podľa mňa nie je... ! Preto som chcel počuť názor na túto vec od NORMÁLNYCH ľudí...
a strašne sa "lúúbquajúú" že? krista volajte záchranku, bude tiecť krv s niekým nám tu puberta prudko plieska o stenu toto je naivnejšie než šeherezada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a uz ani neviem, co je normalne, ale mozem povedat, ze som stastna prestastna, ze som sa nenarodila o 5-10 rokov neskor, lebo v 12tich sme s chalanmi hrali futbal a v 15tich sme chodili tak do cajovne maximalne..
Je to seriozny FAIL aj od nej aj od teba