rozmyslala som nad tym ale nemozem povedat zeby som chcela byt opacne pohlavie ale nemozem ani povedat ze by som nechcela.... malo by to aj svoje vyhody a jasne ze aj nevyhody....v podstate som rada ze som baba.....
zaujimave by bolo kebyze si to na istu dobu vyskusam a pozriem sa na svet z inych oci urcite by som to skusil kebyze sa mozem vratit naspat do seba potom
@39 podla toho v com lahsie, tak napriklad v hladani si partnera to baby maju nepomerne lahsie.
babe staci vacsinou iba existovat, popripade urobit len maly naznak a uz ma chlapa na seba nalepeneho, ale chlap sa sa musi poriadne namakat vo vacsine pripadov, aby nejaku zbalil
nemam rada tu sprostu zensku precitlivenost, ako sa nad vsetkym trapia.. proste byt chlapom a "mfp" ale tiez mam rada byt zenou..xD zalezi od vela veci..nvm no
Ja by som chcela napr. preto, ze chlapci nemaju zdaleka taky problem, ked potrebuju na malu niekde v terene a AKURAT, ako na potvoru, proste nie su nikde pobliz slusne zachody (co nie je vobec zriedkavy ukaz) . Ale zas kvoli tomu, ze na zaciatku puberty mutuju, by som absolutne menit nechcela . No tak.. vsetko ma proste aj vyhody, aj nevyhody. Je tu podla mna vymyslena perfektna rovnovaha, takze v realite by som asi aj tak nikdy nechcela nic menit. Deje sa, co sa ma a je to tak spravne, i ked niekedy nevieme PRECO.
Ja by som niekedy aj možno chcela byť radšej chalan,ale zas určite by mi vela vecí chýbalo tak najračej by som bola, keby sa môžem na týždeň prevteliť alebo že nejaký mesiac rozmýšlať ako chalani aby som ich pochopila
chlapska povaha mi je sympatickejsia, my zeny vsetko moc riesime (aj ked ja ani nie, ja som chlap slight_smile:.. proste su viac mfp..nemaju kraamy hmm... a este im zavidim cikanie!!!!!!!!!
Nechcela ...také že @46 "chlapi to majú ľahšie" ma nepresvedčí... Podľa mna sú takéto veci individuálne, kto to má "lepšie", v dnešnej dobe ťažko môžeme hovoriť o nejakých prudkých rozdieloch.. iba ak v niektorých blbých predsudkoch, ale kto hovorí, že práve ja do nich musím zapadať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Možno by som si zarobil na nové auto.
Ale na týždeň by som chcel byť veľmi, veľmi pekné dievča. A prvý deň by som sa len hral sám so sebou...
A nechcela by som byť mužom, božechráň. Ja som rada, že som žena. Neviem prečo, ale je to tak
presne tak, zalezi od strasne vela faktorov, napriklad aj to, kde sa narodis a kde zijes
babe staci vacsinou iba existovat, popripade urobit len maly naznak a uz ma chlapa na seba nalepeneho, ale chlap sa sa musi poriadne namakat vo vacsine pripadov, aby nejaku zbalil
ale inak si uzivam svoje zenstvo
som šťastná,že som žena,cítim sa takto super a prináša to veľa výhod
áno,pôrod,menštruácia a podobné čisto babské veci sú síce nepríjemné,ale na druhej strane byť matkou je podľa mňa dobrá odmena za to