boze ludiaa... vy ste nemali take tie detske lasky?
k otazke: ved ked sa ti neaky chlapec paci, a aj ty jemu, tak spolu chodte do kina, alebo tak... proste podniknite nieco spolu, a potom mozno bude chciet s tebou aj chodit... :p
tak zacni ty a bud priebojna!!!... ale mas 12!!! sice aj ja ale nezeniem sa hned do vztahov... mas cas. skus s nim byt ako dobra kamosska a potom na nieco stupni!!! u mna to tak je. mam kopu kamosov (chalanov) a velmi dobrych. napr. s jednym sa spravame akoby sme boli do seba zalubeny ale nesme.. posiela mi srdiecka atd.. .. skus to takto aj ty!!!
barbini paneboze uz budem mat trinast achvilu,dokonca jeden chalan mi aj povedal ze je do mna a tak sme kvazi spolu chodili ale nic viac sa nestalo vsetci si myslia ze prvy krok musia uroit baby hovadina ((
@Sashinushka ale co vjac chces??? chces hned bozk alebo nebodaj viac?? ved to su tie najlepsie a najkrajsie momenty... aj ked ste spolu chodili len mozno tyzden. bud rada ze je to teraz takto ako by to malo byt v 18-ke hhned ze kazdy tyzden by si mala ineho....!!!!
@9 noa?? aj u nas to tak bolo ale casom to pochopia... a ja nehovorim o takom baveni... ale proste.. ked sa s nim rozpravam cez hodinu tak vsetci kukaju a sa smeju.. no my si ich nevsimame!!!
nerob nič. proste ak "je niekto do teba" ale "neodváži sa" tak v tom vážne nevidím chybu na tvojej strane. kľud. toto vážne nie je moment, v ktorom by si mala začať byť zúfalá. príde to, keď to príde.
vôbec nevieš, čo som tým chcel povedať. Napísať FAIL je ľahké. Rovnako ľahké je tváriť sa, že akože niekomu na internete otváraš oči. Ale poradiť naozaj niekomu, na to je tu smelý málokto. To som chcel povedať.
@Nicmanenapada Ty si ma nepochopil. Toto je portál pre mladých, tu iné odpovede čakať nemôžeš.
Čo jej chceš poradiť? Dobre, je to milé, detské, ale aj smiešne a naivné, na také veci ľudia reagujú rôzne, svet nieje dokonalý a už vôbec nie svet internetu a hlavne birdzu.
@Pernik ....ty buzerant ....snaď vydatou ...aspoň viem čo je dobré....vieš ...pre mňa slobodné nie su výzva tak sa neozývaj ....ešte aj nick máš jak pripečený ....pernik
dievca netrap sa kvoli tomu, ja som v 12-13 tiez mala podobne problemy, teraz mi to pride smiesne, s kamaratkami sme sa chodili do mesta divat na chalanov a snivali... ale prveho chalana som mala v 14 tich, malo co sme sa videli, kedze to bolo v lete a ja som chodila tam kde mi rodicia nakazali a on tiez a potom dalsieho az v 16... mas cas
Fakt milujem keď sa do detí ktoré sa naozaj trápia navážajú nejakí 15-17 roční pubertálni idioti, ktorí si myslia akí len nie sú vyspelí. Detské lásky možno nie sú z pohľadu staršieho človeka nijako významné, ale vedia bolieť rovnako ak nie viac a vedia takého mladého človeka ovplyvniť viac než sa zdá, na celý jeho ďalší život.
Ak s tým máte problém tak to nekomentujte. Tým že nadávate a robíte si srandu z takýchto vecí len dokazujete akí ste obmedzení ignoranti.
@sashinushka Nedá sa s tým robiť nič. Každý si niečim podobným prejde (a kto tvrdí že nie, je pokrytec). Toto nie je niečo čo sa dá vydupať.. môžeš tak maximálne počkať až sa nájde niekto kto Ťa bude mať rád a nebude sa báť/hanbiť dať to najav Chce to len čas.
Keď ja som mala 12 a "chodila" som so spolužiakom, tak sme si sadli do jednej lavice a nikto nás nevedel rozsadiť lebo sme začali plakať a stískali sme si ruky...
HEJ LUDIA!!!! AKOZE STACI FAKT... NE TERAZ PRETO ZE MA 12 A AJ JA MAM 12 ALE PRETO LEBO UZ STE AJ VY TRAPNY... CO SI MYSLITE?? ZE KED TU PISETE ZE "V 12 SOM SA ESTE HRALA S BABIKAMI" NEMYSLIM SSI TO ZEBY SA TU NIEKTO Z VAS HRAL V 12 S BABIKAMI... A PISU TO TU MOZNO TAK 14-15 ROCNY!!! A TYM ZE SA TU BUDETE VYTAHOVAT ZE VY STE STARSI SI VSETKO LEN POKAZITE.... JE TO TRAPNEE!! AKO DETI V SKOLKE: "A JA UZ MAM 2 A POL A TY LEN 2 ROCKY".... LENZE VY SI TO NECHCETE UVEDOMIT!!!! STARSI BY MALI MLADSIM POMAHAT A NIE SA IM VYSMIEVAT LEN PRETO NAPR. ZE CHCE V 12 CHLAPCA... NOACO??? VED KAZDY SME INY A KAZDY MAME SVOJE NEDOSTATKY!!! AJ VY! PISETE TU AKOKEBY STE BOLI VY BEZCHYBNY A AJ TAK... V PROFILE MATE SICE NAPISANE ZE 19 ROCNY... ALE ZA MONITOROM MOZE SEDIET I 10 ROCNE DECKO!!! A AJ VY STE MALI 12.. NEPRESKOCILI STE TENTO VEK POKIAL VIEM!!! TAKZE FAKT KLUD!!!!!!!
ako keby som citala vlastne problemy spred troch rokov..@sashinushka ...ja som bola taka ista ako ty. poradit ti mozem len jednu vec... prestan na to mysliet ze chces chalana a ono to pride samo.. uvidis, o taky rok-dva uz nebudes single
kasli nato mizive mnozstvo chalanov /teda osobne som takeho este nevidela ale nestracam optimizmus/ sa zacne spravat aspon malicko normalne skor ako v 15. dockas sa neboj
ja tiež žasnem.. ale nad sprostosťou niektorých ľudí.. ako môžete niekomu povedať že sa má ísť hrať s bábikami? aj keby má 16 rokov, doriti tak sa normálne niečo spýtala a vy ju do*ebete pod čiernu zem.. ak ste vy neboli natoľko vyspelí alebo ste nemali toľko šťastia že v dvanástich že by už chceli a mali možnosť si dakoho nájsť tak mi je to fakt ľúto, ale odradiť babu ktorá normálne napísala čo ju trápi sa mi zdá trochu choré..
keby vypisovala že sa chce dať pretiahnuť škoslkým futbalovým mužstvom alebo že je na drogách alebo začínajúca alkoholička nepoviem ani slovo že spomínate jej vek, ale takto na to nemá nikto právo.. nech prvý hodí kameňom niekto kto v jej veku si už nevšímal opačné pohlavie aspoň trošku..
mám pocit že to tu bývalo už aj trochu menej úzkoprsé a bolo tu menej pseudointelektuálov ktorí sú vo všetkom najlepší a majú tým samozrejme právo ostatných ľudí ponižovať..
@tinka23 Dobre povedané.. ale obávam sa že to nič nezmení... Toto jednoducho nie je fórum kde by sa dalo normálne diskutovať, tu len každý na každého a všetko kydá, aby ukázal aký len nie je "vtipný a originálny".. dosť trapas. Ale @admin -om je to očividne jedno, aj keď na každom inom slušnom fóre by už 90% ľudí dostalo taký ban že by ešte o mesiac nevedeli čo ich udrelo.
Nemá to tu o moc vyššiu úroveň než "sklo" na pokeci.
@Finwaell začínam mať ten pocit veru tiež.. bohužiaľ som si nevšimla ten prelom že kedy sa to zvrtlo.. ale jednotlivec by to aj tak nezmenil asi ako si povedal.. a prosím ťa, aby za chvíľku nakoniec to "sklo" nemalo tú úroveň aj vyššiu
@Sashinushka Pozri ak sa bojí chalan (povedať, mám ťa rád), a ozaj vieš že ťa žerie skoč po ňom ty. Aj mne sa páči kopa spolužiačok, ale neviem či sa páčim aj ja im, tak nechcem pokaziť priaťelstvo. Ale keď fakt vieš čo je a ako, tak zasiahni kím nebude neskoro. :p @22 Vzťah nemusí znamenať hneď sex! Trochu romantiky a mať pri sebe šloveka ktorému sa môžeš zdôveriť. A vlastne pri láske sa vytvára hormón štastia čo spôsobuje dobrú náladu, štastie.....
ako nic v zlom,.......ale FAKT sa chodte hrat s babikami...... bo ja som sa v dvanastich vazne hrala....
....to len dnes je taka doba.....v jednej epizode to povedal dr.House, ze "opica vidi,opica robi"....ich spoluziacky uz maju frajerov...aj oni chcu......automaticky....
......mne akosi taketo veci v dvanastich ani len na um neprisli..... prvy "vztah" som mala v 15tich sa mi zda...
@bamby uf,.ty nám ale nakladáš nám starším,no ok,..máš pravdu takýto výsmech k fóram tohto typu mi príde blbý,ale kedže nás trápia iné veci ktoré považujeme za vážnejšie občas to dopadá takto,a čo sa toho týka že v 12 -stich chce chalana,..prečo nie? ved každý túži po láske,a prečo by to bolo blbé len preto že má 12 ? ano možno je to len decko,ale mnohé dnešné deti majú viac rozumu ako my dospelí,a aj detská láska je láska,a aj my sme raz boli detmi,len už na to akosi zabúdame,...bohužial,.. a že sa nikto neodváži s tebou chodiť?no myslím že chyba nie je v tebe,a chce to len trošku času kým sa objaví niekto kto strach nebude mať,alebo sa začni venovať nejakému športu ale záľube kde stretneš nových chalanov a ktorý ťa bude baviť,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
@0 Nestresuj, cakaj. Ak sa ti nieco nepaci/paci a chces to, sprav to sama.
k otazke: ved ked sa ti neaky chlapec paci, a aj ty jemu, tak spolu chodte do kina, alebo tak... proste podniknite nieco spolu, a potom mozno bude chciet s tebou aj chodit... :p
Fakt plačem
ste vsetci trapny... toto dievca tu nieco fakt trapi a ja to viem pochopit ale vy asi ne!!! bezcitne svine!!!
...prepáč, nemohol som si pomôcť
...rozmýšlaj, zem sa točí, všetko do seba zapadá...
vôbec nevieš, čo som tým chcel povedať. Napísať FAIL je ľahké. Rovnako ľahké je tváriť sa, že akože niekomu na internete otváraš oči. Ale poradiť naozaj niekomu, na to je tu smelý málokto. To som chcel povedať.
Čo jej chceš poradiť? Dobre, je to milé, detské, ale aj smiešne a naivné, na také veci ľudia reagujú rôzne, svet nieje dokonalý a už vôbec nie svet internetu a hlavne birdzu.
asi som povedala všetko
slečna vydrž. všetko bude
Ak s tým máte problém tak to nekomentujte. Tým že nadávate a robíte si srandu z takýchto vecí len dokazujete akí ste obmedzení ignoranti.
@sashinushka Nedá sa s tým robiť nič. Každý si niečim podobným prejde (a kto tvrdí že nie, je pokrytec). Toto nie je niečo čo sa dá vydupať.. môžeš tak maximálne počkať až sa nájde niekto kto Ťa bude mať rád a nebude sa báť/hanbiť dať to najav Chce to len čas.
tiež...11 bratranec pride ku mne ..a mi ukazuje fotky nejakej holky.. ,,hej pozri,, ja s nou chodím
držíte sa za ruky aspon? ,,nie,, ..pusu ste si dali ? ,, nie,, taže asi tak
Ked miluješ, nieje čo riešiť xD
čekujte... rady, tipy návody pre vzťah..
keby vypisovala že sa chce dať pretiahnuť škoslkým futbalovým mužstvom alebo že je na drogách alebo začínajúca alkoholička nepoviem ani slovo že spomínate jej vek, ale takto na to nemá nikto právo.. nech prvý hodí kameňom niekto kto v jej veku si už nevšímal opačné pohlavie aspoň trošku..
mám pocit že to tu bývalo už aj trochu menej úzkoprsé a bolo tu menej pseudointelektuálov ktorí sú vo všetkom najlepší a majú tým samozrejme právo ostatných ľudí ponižovať..
Nemá to tu o moc vyššiu úroveň než "sklo" na pokeci.
a najme na holkach ... no skoro vzdy len nanich ich problemy su fakt zaujimave
....to len dnes je taka doba.....v jednej epizode to povedal dr.House, ze "opica vidi,opica robi"....ich spoluziacky uz maju frajerov...aj oni chcu......automaticky....
......mne akosi taketo veci v dvanastich ani len na um neprisli..... prvy "vztah" som mala v 15tich sa mi zda...
ja iba nechapem naco je to dobre........vasa vec no
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////
rovnaký dement ako tuto zakladateľka
(hej dement, aj ona... ako ma aj ona nazýva...)