facebook rules the world, skus si ho pridat, lajkovat mu veci, ak ti to bude opatovat tak ma pravdepodobne zaujem (ked bude lajkovat kazdy prispevok tak mozes skusit nadviazat potom kontakt aj normalne, najprv ho pozvat dakam co ja viem? do mekaca, na bowling, do parku nech ti nieco vysvetli comu akoze nerozumies.. a mozno sa na seba nalepite
@danica123 skús mu povedať že sa s ním cítiš dobre ,že ta s ním bavia rozhovori to mu trocha naznačí a keď ani tomu nepochopí tak ho oval lopatou po hlave a zatiahni za vlasi do jaskyne
ja v 17r. som stale nezavazne flirtovala s chalanmi a z nich robit srandu. Doteraz sa na tom smejem. Lebo boli taki naivni ze sa nechali odomna namotavat.Priznam sa, som bola taka mrcha
Dobre, dievca, povedz mu nieco pekne, daj mu najavo ze sa ti paci, a uvidis co on na to povie, potom zistit ze na com si, mozes aj trosku nezavazne flirtovat hlavne netlacit na neho a bud mila na neh
na balenie je celkom dobrý alobal ako už ktosi napísal a tiež by som skúsila potravinovú fóliu, najlepšie takú tú priesvitnú..v krajnom prípade igelit..
nepacisa mi ze to tak je ale alkohol pomaha, ked sa dostanete obaja do nalady zrejme as skor naskytne situacia ako mu naznacit ze mas o nieco zaujem.
ale mimo toho, jednoducho skus pri nom travit cas a neries v tom momente ze ho chces zbalit uzivaj si jeho pritomnost nech to nie je otravne ci neprirodzene
načo si komlikovať život rozmýšlaním....idem na to hned je milon spôsobov ako ukázať náklonnosť a on to bud opätuje alebo ti (ak je normálny) pekne naznačí že namá záujem pár nocí si poplačeš a idem ďalej....ale ja osobne veľké VZŤAHY v tvojom (aj mojom) veku veľmi neuznávam ....užívaj si život namotávaj...blafuj...a zabávaj sa
@danica123 a čo ked sa mi pači chaln o rok mladsi ? ale ja sa mu nepacim a skusam na neho aj zabudnut ale nejde to lebo ked zatvorim oci mam ho pred sebou ..... pomoc poradte ?
Ahooj potrebujuem poradit :.... so do jedneho chalana z nasej skoly a chodime spolu aj niekedy na busy ale nikdy nemam odvahu mu povedat ahoj neviem co dalaj (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
uz len adresu a znamku a mozes poslat...
Zo psychologickeho hladiska by bolo viac ako fascinujuce tu osobu poznat !
Dobre, dievca, povedz mu nieco pekne, daj mu najavo ze sa ti paci, a uvidis co on na to povie, potom zistit ze na com si, mozes aj trosku nezavazne flirtovat hlavne netlacit na neho a bud mila na neh
a ešte jeden z birdzu ..........filipk
xixixixi, tak by to malo byť, ale pravda je iná, mnohí, premnohí to filmuju ..filip
žiada sa mi napísať, že som tuším staromódna
fakt aj ty ??
to s tym papierom je už dobre staré a trápne do najbližšej témy si vymyslite niečo originálne
ale mimo toho, jednoducho skus pri nom travit cas a neries v tom momente ze ho chces zbalit uzivaj si jeho pritomnost nech to nie je otravne ci neprirodzene