pozri ked nieco dosiahnes rychlo za chvilu ta to unavy..mna napriklad na vztahu najviac bavia tie zaciatky..to usilovanie sa o ziskanie priazne atd....aj ked viem ze nemam sancu skusam to az do poslednych sil
je to vacsinou pravda...co vsetko chcem a nikdy to nebudem mat...tie nedosiahnutelne su spociatku ako bohyne ale ked ich clovek ziska straca zaujem .....to iste plati aj u tych co hned ziska ....najlepsie je to u takych ktore sa netvaria nedostupne a ani sa hned nehodia do naruce...take si vazim
ja chcem byt slavna chcem byt v oblakoch chcem byvat v los angeles mesto anjelov byt obklopena paparacmi mat velky dom 7 kupelni velky bazen pekneho muza nechcem deti chcem byt bohata..fuuha este vela weci...taq uz je to zo mna wenku
Richi109- ale niektori su taki, ze ich to neprestane zaujimat a snazia sa dalej napr. ja sa snazim zatial dostat aspon na celostatne kolo olympiady.. ked sa mi to podari urcite budem chciet viac..
17. ano ale ked sa na to kolo dostanes a budes neviem aka dobra mozno aj najlepsia to je ina vec ale ked niekto sa napriklad chce naucit dobre skateboardovat nauci sa a prestane ho to zaujimat a potom chce napriklad naucitat sa hrat neviem ako tenis atd. a zvicajne to tak byva niekto je v niecom strasne dobry ale uz sa mu nechce zlepsovat ked sa dostanes na to kolo a ked budes dobra v neviem com bud ta to prestane zaujimat co je viac ako pravdepodobne a zacnes s niecim inim mozno neprestane a budes na to vkuse cvicit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale nebudem si ho minat na takuto wolowinku ani som wam tu kukala na prawopis a dawala mudre reči
kazdy chce to co ma ten druhy
K teme no vacsinou je to tak...
k téme, samozrejme, zakázané ovocie chutí najlepšie