NIE, a hneď aj poviem prečo, nieže by som to nedoprial fanúšikom, tým skutočným áno, tým čo kydajú na naše servery nie, a v podstate ani niektorým hráčom, za to čo sa vyjadrovali keď my sme mali bronz a oni boli štvrtí...Slováci boli pre nich nula, stačí si pozrieť komentáre istých hráčov, nevravím, že všetci sú takí...ale preto, ďakujem
Ľudia čo tu trepú, že oni nám nedoprajú, by si mali spomenúť čo bolo 9 rokov dozadu. Pamätáte si? Vlastne, tí čo tu pičujete na Čechov tak asi nie, lebo to ste boli ešte v plienkach. My keď sme hrali finále, tak v Česku boli kompletne všetky námestia plné, všetci ľudia nám to priali. Keď hrali finále oni? Tak sa divím, že sme to vôbec dávali v telke, ľudia nie že by fandili niekomu inému, oni proste len chceli aby prehrali Česi. Je veľmi smutné, že niektorí neviete zniesť keď je Česko v niečom lepšie. Viete prečo vždy s nimi prehráme? Lebo sami vytvárame tlak tým že si nahovárame že je to niečo viac ako ostatné zápasy a oni nie.
Sorry, ale človek čo sa na to normálne pozrie nemôže mať dôvod im to nepriať. Ak chceš súdiť ale celý nárok podľa pár ľudí, čo sa vyjadria na nejakom diskusnom fóre, tak nech sa páči.
Česi sú bratia, takže samozrejme, držím im palce. Ale mimo to momentálne predvádzajú vynikajúci hokej. Páčia sa mi, minulý rok si víťazstvo vydreli, tento rok hrali s ľahkosťou. Myslím, že medailu si minimálne zaslúžia.
ked uz tam niesme my tak vzdy chcem aby bol majster nekdo kdo este nikdy nebol aby aj oni zazili ten pocit Nic proti Cechom ale oni uz maju titulov dost nech maju aj Nori napriklad aj ked pochybujem o tom ze by to Nori dokazali. Ale inak myslim si ze Cesi to vyhraju.
hrajú fakt dobre.... takže prečo nie, ak sú dobrí, nech vyhrajú aj 2krát po sebe. A čechov mám rada, tož prečo im nedopriať? nech vyhrá najlepší a nie ten, kto ešte nemal titul
Ja by som to veľmi priala Čechom. A to hlavne teraz, keď sú MS u nás, to víťazstvo by zostalo akoby doma, v Československu Jasné, že rivalita a závisť existuje u oboch štátov, ale ani zďaleka nie každý to tak vníma. A keď my sme hrali o zlato 2002 v Goteborgu, tak nám fandili neskutočne a oslavovali naše víťazstvo. Nehovoriac o tom, že hrajú pekne, zaslúžili by si to. Neviem, jednoducho mám k tej krajine omnoho bližší vzťah ako čo ja viem ku Kanade, Švédsku...
dúfam , že nie... nemám rada českých hokejistov.. sú ako stroje - z jednej strany dokonalí ale z druhej im chýba srdce, ktoré je to najdôležitejšie na športe a vlastne aj celkovo... naši síce nie sú dokonalí (bohu dík) ale aspoň do tej hry dali srdce a snažili sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nech to je pestré.
nie
Sú to predsa naši bratia.
Navyše hrajú u nás, to je skoro ako doma.
A majú skvelý tím a hrajú dokonale, zaslúžia si to, ak budú takto pokračovať.
1.minule vyhrali oni a nemám rada ak niekto niečo vyhrá 2x za sebou
2.a nechcem, aby sa nad nás mohli opäť vyvyšovať (aj keby na to mali právo)...jednoducho to NECHCEM!
... ale aj tak tento rok fandím trom korunkám
Odmalička fandím nemcom ( ked my vypadneme ) , a v priebehu niekoľkých rokov by si titul zaslúžili oni.
Tento rok možno švédi ... alebo kanadania.
bože.... je to len hra
Sorry, ale človek čo sa na to normálne pozrie nemôže mať dôvod im to nepriať. Ak chceš súdiť ale celý nárok podľa pár ľudí, čo sa vyjadria na nejakom diskusnom fóre, tak nech sa páči.
a sú to bratři........ak by sme sa nerozdelili, ten tím by nikto neprekonal.....