Nie, pretože tu nejde o to byť na jeden deň rehoľnou sestrou. To je rozhodnutie na celý život keď zloží večné sľuby. Ale pravda je taká, že som mala minulý rok dlhšie obdobie keď som sa rozhodovala čo s mojim životom, dokonca som mala možnosť ísť do Krakowa...
v živote nikdy som nad niečím takým nerozmýšľala síce mame sem tam zvyknem odvrknúť niečo v štýle "fajn, tak budem mníška", ale skôr jej to hovorím preto, lebo môj ocko na to zvyčajne povie: "to už radšej prostitútkou aj keď v tom prípade ťa vydedím" a starký: "ale to ju vydedíš aj v prípade, že by jej drblo a chcela byť mníška " ... takže pri akejkoľvek zmienke o mníškach či niečom podobnom čo drží celibát sa u nás doma rozpúta menšia slovná vojna
Nie. Nevidím v tom zmysel. Tetu mi prednedávnom "vysvätili" za mníšku, a mala som pocit akokeby som šla na pohreb. To je totálny útek z reality. Požehnaním ženy je porodiť raz dieťa a nie žiť v celíbate a krotiť sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a inak som vedela, že si to ty založila
Aký by to malo zmysel?