Ale k tej nesmrteľnosti, určite by som napríklad nechcela vidieť zomrieť svoje deti.
Jedine potom pod podmienkou, že by som zostala stále tak stará, ako som teraz. Plus by som rada vedela, aké vlaky budú premávať o 100 rokov, ako budú vyzerať určité miesta na Zemi o nejakých 300 rokov, ako sa zmení chod spoločnosti (či k dobrému, alebo zlému) a veľa ďalších vecí...
a teraz jedna filozofická veta. V dnešnej dobe svetu vládnu drogy/alkohol/práca, človek zabúda akosi "žiť" , priatelia? Veríte na priateľov? Ježiš mal tiež priateľov kt. ho zradili, a čo Shakespearov Hamlet proti kt. sa tiež stavali jeho (ne)priatelia do radov /za 2000 rokov sa nič nezmenilo / človek ostáva len vzpriamenou opicou kt. sa riadi inštinktami nie, nechcem byť nesmrteľná stačí mi 1 život kt. si užijem
Nesmrtelnost by nemusela byt zla I ked mi uplne staci to vsetko prezivat cez knihy: alyson noel - nesmrtelni precitajte si to ma to sest casti pocas ktorych budete nesmrtelni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale k tej nesmrteľnosti, určite by som napríklad nechcela vidieť zomrieť svoje deti.
Jedine potom pod podmienkou, že by som zostala stále tak stará, ako som teraz. Plus by som rada vedela, aké vlaky budú premávať o 100 rokov, ako budú vyzerať určité miesta na Zemi o nejakých 300 rokov, ako sa zmení chod spoločnosti (či k dobrému, alebo zlému) a veľa ďalších vecí...
Jedine Ježiš Kristus je vstupnou bránou do večnosti, kto tak učiní najde kráľovstvo nebeské....
filip
Chcel by som, ale aby tu bolo takisto aj bezpečno