na jeden den by som chcek vyskusat chcekl by som vediet jednu vec , hovori sa ze zeny maju nejaky uplne odlisny a lepsy orgazmus ako muzi chcel by som to na sebe zazit ze ake je to
no to by človeka asi strčili do nejakého prístroja na preondenie pohlavia, čiže preoďovača a čo ak by sa im pokazil, čo potom?...
musel by som zostať ženou na veky........
tak to teda nie vážení, variť, prať, upratovať, ako taka čubka domáca!....a ešte aj držať nejakému kreténovi nadržanému smrdiacemu po pive, so smradľavými ponožkami, no to ešte by mi chýbalo...........
zostanem ja len pri mojom frajerovi Máriovi, .........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
By som prejebal celu Bratislavu
no to by človeka asi strčili do nejakého prístroja na preondenie pohlavia, čiže preoďovača a čo ak by sa im pokazil, čo potom?...
musel by som zostať ženou na veky........
tak to teda nie vážení, variť, prať, upratovať, ako taka čubka domáca!....a ešte aj držať nejakému kreténovi nadržanému smrdiacemu po pive, so smradľavými ponožkami, no to ešte by mi chýbalo...........
zostanem ja len pri mojom frajerovi Máriovi, .........filip
a terza si uvedomujem že som bola vlastne mudre dieťa....muž má život lahší ako dievča
ale dajako som si zvykla