Vecne nie, ale ked si pustime fantaziu nebolo by odveci zit takych 200,300 rokov, zazit kus historie , vidiet vzrasty a pady rezimov, precestovat svet, vsetko mozne vyskusat.....
a keby sa mi proces starnutia zastavil v takej 34-ke tak by to bolo uplne idealne
Byr deckom ma nikdy nebavilo, a ani teraz ked uz taham na dvaciatku to nevidim inak. Byt dospely je lepsie. Pre mna. Otvaraju sa mi dvere predtym nepoznane.
@protessst No ved o tom vravim, ze keby si "vecne zijuci" clovek odrezal hlavu, tak by to tak aj zostalo a nic by nezacalo zrastat a zacelovat sa atd. (to by ma na jeho mieste asi porazilo...). Ale v tej druhej alternative, ked mozes umriet nasilne, mas potom stale aj to vzrusenie, ked ta moze hocikedy prejst autobus na ulici, ale kym si das pozor, budes mat viac casu venovat sa svojim veciam
žiť večne? Hm... Nie. Prežiť všetkých svojich príbuzných a dívať sa na to ako postupne umierajú ľudia na ktorých mi záleží a ktorých milujem? ďakujem neprosím. Som tu kým Boh nezavolá moje meno. Dovtedy chcem žit tak aby som na smrtelnej posteli neľutoval ani jedno rozhodnutie ktoré som učinil a mohol si povedat že žil som dobrý život. Telo je dočasné no duša je večná. Takže otázka žitia naveky je v podstate vyriešená....
@fragile tak ten priklad nemal chyby no jo normalny svet je lepsi nez niaka dlhovekost sak po sto rokoch uz by som mala vsetko vyskusane uz by ma to tu nebavilo vsetkych by som prezila a nudila sa tu nie ani nahodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Pochopiteľne nič z toho (@3 ), ale tým pádom na dĺžke života nezáleží.
Potrebovala by som ešte zo štyridsať rokov na sebaľútosť a osobnostný rozklad, potom..by som sa aj tak nespamätala.
Skor by som bral dlhovekost (ze by som sa mohol picnut, ked by mi to zacalo liezt na mozog)
@hangtime vááznéé?ja teda naozaj zit vecne nechcem ty idiot
a keby sa mi proces starnutia zastavil v takej 34-ke tak by to bolo uplne idealne
Byr deckom ma nikdy nebavilo, a ani teraz ked uz taham na dvaciatku to nevidim inak. Byt dospely je lepsie. Pre mna. Otvaraju sa mi dvere predtym nepoznane.
mladosť a večnosť je krásna, ale potom tá samota, stereotyp..