urcite by to bolo lepsie ako tie kktiny co idu teraz. ale ja myslim, ze je to aj o ludoch. to, co je super niekde v USA, Anglicku, Nemecku bude u nas rovnaky bullshit ako vsetky lacne reality show. je to v povahe Slovakov, ktori najradsej ohovaraju, intriguju a chlastaju a nie sutazia az to vycerpania sil.
tak aj ja by som siel,naslo by sa par desiatok odvazlivcov,ale slovaci maju taku mentalitu,ze radsej nekomentovat..hodnotnejsie su vseliake farmy,panelaky,hotely paradise a podobne
urcite by to bolo pozeratelnejsie ako paradise, ci farma. Ale i tak by ma to pred obrazovku nepritiahlo... A sry, ale davat ludom zrat kravske pice a prasacie konecniky nie je o strachu, ale o tyckovani.
ano co spravi slovak je zle co je slovenske je zle vsetko slovenske je zle .... prave kvoli takemuto nazoru vyzera Slovensko ako smetisko lebo si nikto nic nevazi, stacilo mi ist s nemcami vo vlaku z bratislavy na slovensku a v cesku vyhazdovali odpadky von oknom a hulakali ako jebnuti ked sme presli nemecke hranice tak boli zrazu najslusnejsi ludia na svete, trochu hrdosti a pojde vsetko lebo mame byt naco hrdi
@nicolkaa minimalne na mna ...a potom nato ze slovenska hlaholika sa stala stvrtym liturgickym jazykom po jazykoch ako gréčtina, hebrejčina a latinčina. potom nato ze sme sme naucili obrabat polia madarov ktori nas potom 1000 rokov snazili pomadarcit a my sme prezili a aj nato ze horne uhry cize Slovensko bola najrozvinutejsia cast uhorska a tiez nato ze sme boli 60 rokov pod rusmi a snazili sa nas porustit a my sme prezili a ze sme 31. najlepsia krajina pre zivot zo 194 krajin sveta a nato ze sme len pred 23 rokmi vypadli z komunizmu a pri rozdeleni ceskoslovenska nas este cesi okradli tak je to uspech ... a vela vela dalsich
mala si to dat ako anketu no nevadi a ano chcel by som teda okrem toho Takeshiho hradu to je hovadina a Pevnost boyard tu kedysi aj bola na Slovensku tusim alebo v Cechach aspon nevim uz... sice u nas by sa hralo urcite o podstatne menej penazi ako napriklad v USA ale nevadi aj tak by to bolo zaujimave no bohuzial nase televizie maju zaujem len o reality show
@tromtodon to znamena ze mozme byt hrdy na to ze este jak tak z ruky do huby prezivame po tom vsetkom a stale to ide k horsiemu nemusia nas uz ovladat ani rusi ani madari aj tak sme v riti
ale zas nenadavajte furt tak isto ako to robia amici alebo japonci by to dokazali spravit aj SK televizie len sa im nechce
@torpedo08 ano ale ak by bolo sebavedomie tak sa peniaze tahaju na slovensko, nemame tu bordel a tym padom viac turistov, uprednostnovali by sme slovenske vyrobky atd sebavedomie je zaklad potom sa mozeme niekde pohnut ....treba sa ucit od zapadnych krajin pretoze ten kapitalizmus je tam starsi ale treba to aplikovat na lovensku a nie si mysliet ze tu to nepojde staci sa pozriet na poliakov ti idu ako pilky su hrdi na svoju krajinu a nepozeraju sa na nikoho proste si veria a aj napriek tomu ze su momentalne v zozname rozvojovych krajin
v 1999 bola na Markize slovenska verzia Pevnosti Boyard. Je to format, ktory sa kupuje a nakruca priamo na tejto pevnosti, ktora je dakde pri Francuzkom pobrezi...
Nie, už to mám opozerané z iných kanálov a u nás sú väčšinou takéto show viac trápne ako by mali a mohli zaujať športovými výkonmi, pretože by nevyberali ani tak športovcov ako "akože" showmanov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@micenzo Ja by som šiel
tak aj ja by som siel,naslo by sa par desiatok odvazlivcov,ale slovaci maju taku mentalitu,ze radsej nekomentovat..hodnotnejsie su vseliake farmy,panelaky,hotely paradise a podobne
ale zas nenadavajte furt tak isto ako to robia amici alebo japonci by to dokazali spravit aj SK televizie len sa im nechce
slovenské telky, ak by to nebola RTVS by aj z toho spravili niečo na štýl hádky, sex a aféry