to že by sa tým zakrili sociálne rozdiely medzi študentami je podla mňa blbosť... tí čo sa budú chcieť chvastať bohatými rodičmi si vždy nájdu cestu či už len "aha aký mám mobil, kde som bola na dovolenke,čo som si včera kúpila...."
ja si myslím, že to ako sa každý jeden znás oblieka vyjadruje niečo zneho, dáva mu možnosť ako sa prezentovať a tak sa aj ďalej vyvívajť... a presne o to by na škole malo ísť.. aby sme sa každý jeden rozvíjali svojou cestou....
uniformy sú sexy..teda podľa toho aké a tak možno by som bola aj za, k tomu vyriešil by sa tým aj môj problém s výberom oblečenia, pomaly neviem už čo na seba
ani nie nehovorim keby to boli dajake pekne sexi uniformi tak niesom proti ale zeby som musela stale do skoly nosit to co nosia ostatny a vkuse tak to by ma nebavilo
Nie, lebo na našej škole sa z oblečenia nikto nesmeje a nerieši to, to si kľudne môže aj vreco obliecť nik to nerieši. Tu sú dôložitejšie prioroty.
JEdnoducho tu má človek možnosť rozvinúť si vlasnú osobnosť a vyjadriť sa či pomocou oblečania alebo kresby (však umelecká) alebo hoci akým spôsobom. Samozrejme v rámci úrčitých hraníc.
no na našej škole nemôžeš nosiť rifle, veľké výstrihy, krátke sukne ... bla bla bla ... takže uniformu by som prijala, nestála by som každé ráno ako pitcha pred skriňou s tým, že "hmmmmmm, kurva čo si asi dneska na seba oblečiem" ...
Neviem na ktorej škole sa v 21. storočí niekto smeje z oblečenia, chodím do školy už 12 rokov, ale s týmto som sa ešte nikdy nestretol, je to absolútna píčovina.
Uniformu by som si na seba nikdy nedal, oblečenie ma robí mnou, mám rád svoje rifle, mám rád svoje tenisky, cítim sa v nich dobre a budem ich nosiť vždy.
my v škole uniformy nosíme a je to celkom v pohode...keď si ich študenti navrhnú sami tak, aby im vyhovovali, nie je to také zlé a ráno strávite oveľa menej času rozmýšľaním, čo si na seba dáte to je fakt obrovská výhoda
Nie... určite nie.. mne osobne sa to nepáči ...ale neviem povedať prečo.... proste sa mi to páči tak ako to je teraz...každý sme v tom v čom sa cítime najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Sú to tieto diskusie:
1.) » www.birdz.sk/forum/uniforma-...
2.) » www.birdz.sk/forum/predstavt...
3.) » www.birdz.sk/forum/ako-by-ma...
4.) » www.birdz.sk/forum/chceli-by...
Nabudúce, ak budeš chcieť založiť diskusiu, použi vyhľadávanie.
S pozdravom @Robo0000100
áno,ale nie z uvedeneho dôvodu,ja neviem medzi jakych trollov chodite do školy ale aby sa niekto smial z oblečenia,musi byť na tom dosť zle
ale keby som si mala vybrat - tak skor nie
a k téme : NIE
ja si myslím, že to ako sa každý jeden znás oblieka vyjadruje niečo zneho, dáva mu možnosť ako sa prezentovať a tak sa aj ďalej vyvívajť... a presne o to by na škole malo ísť.. aby sme sa každý jeden rozvíjali svojou cestou....
JEdnoducho tu má človek možnosť rozvinúť si vlasnú osobnosť a vyjadriť sa či pomocou oblečania alebo kresby (však umelecká) alebo hoci akým spôsobom. Samozrejme v rámci úrčitých hraníc.
Uniformu by som si na seba nikdy nedal, oblečenie ma robí mnou, mám rád svoje rifle, mám rád svoje tenisky, cítim sa v nich dobre a budem ich nosiť vždy.
Bože, chujovina
Asi som nejakým spôsobom neempatický, ale ja stále nechápem, ako sa niekto môže držať takejto debiliny, úplne hlúpa idea to je
To je úplne krásna vec
Nie je nič lepšie, ako demokratické voľby, ktorých predmetom je všeobecné oklieštenie slobody
Toto opakujem pri každej podobnej téme, ale nevadí ...
Je úplne vtipné, ak niekto chce od vyššej moci, aby mu vyhradila, čo nosiť. No žeby si sám vyhradil, čo do tej školy nosiť, to by už nešlo ...
no taku by som brala a s podkolienkami D
tu na slovensku tazko a aj tak by to nikto nenosil.
aj prezuvat sa MUSIME a neprezuva sa NIKTO