chcel by som, ale jedine s kýblom v ruke alebo blízko záchodov... a okrem toho by sa mi o tej mŕtvole mesiac zdálo, nočné mory atď... ale cez to všetko určite
nie... taktiež to nie je tým, že by som sa bála toho pohľadu, ale chcem si pametať dotyčného/nú vo života a nie v rakve... Aj keď som videla prababku a aj deda...
viem co to je... pozrela som sa na maminu iba niekolko sekund aj to na pohrebe...lebo v nemocnici som nemohla...a radsej som si ju zapamatala taku aka bola...aj ked je to krute..
Nešiel som. 1: zložil by som sa. 2: nepotrebujem posledný pohľad na blízkeho človeka, nechcem, aby smutná spomienka prekryla tie pekné. A myslím si, že by ich prekryla mnoho. Stačí jedna nepríjemná - keď sa dozvieš, že tá blízka osoba zomrela.
nie. ja casto neplacem ale ked ma babka dotiahla k dedkovej truhle nech sa pozriem tak som plakala. bol divny! mal divny vyraz tvare a vyzeral jak lenin!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja si doteraz pamätám dedka v truhle... a to som ho videla ako malá... ako živého si ho moc nepamätám
síce možno aj hej ale nechcem to zvládať, veď načo? pozerať sa na telo?
ja si chcem zapamätať živých ľudí